Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Старец танцува пред близначки в новия денс трак на Deep Zone Project

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Модерен денс хибрид от поп, хаус, реге и брейк бийт се съчетават в най-новия трак на Deep Zone Project. Снимките на видеото към “Funk You” са предизвикали истински фурор сред минувачите по улиците на пловдивдския кв. „Капана“, заради мистериозен старец, който майсторски танцува хип хоп, съобщават от екипа на групата. В забавата се включват и популярните танцьорки - близначките Сузи и Рени.
Действието в клипа се развива около построен за целите на видеото цветен павилион - Funk Shop, който предлага бълбукаща лилава течност за магическа енергия.

Настроението и зарядът на парчето леко напомнят за песента “DJ Take Me Away”, с която Deep Zone Project участваха в конкурса „Евровизия“ през 2008 г.

Режисьор на видеоклипа е Радостин Събев–Шошо.

Премиерата на песента е днес в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на Deep Zone Project и всички стрийминг платформи.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Сдружение "За Земята" с искане за подобрена велосипедна инфраструктура

Представители на екологично движение Сдружение "За Земята" се срещнаха с кмета на столицата Васил Терзиев и заместник кмета по транспорт и градска мобилност Илиян Павлов, за да им връчат официално онлайн петицията "За свързани, удобни и безопасни велоалеи в София". До момента около 5 хиляди души са сложили своя подпис, а настояванията са общо 6...

публикувано на 16.04.24 в 15:51

Ранната профилактика на комуникативните нарушения при децата е решаваща за развитието на речта

Ранната профилактика на комуникативните нарушения при децата е изключително важна, смята логопедът Боряна Мургина. По думите й, именно тя има решаващо значение за нормалното развитие на детската реч. Пред Радио София тя обясни, чепрез последните 5 години случаите на деца с комуникативни нарушения са се увеличили драстично. „Ако преди сме работили с..

публикувано на 16.04.24 в 14:53
Кадър от спектакъла

Театър-лаборатория "Алма Алтер" започва нова серия срещи с публиката под надслов "Нощта на...."

Целта на стартиращия проект "Нощта на..." на Театър-лаборатория "Алма Алтер" е да покаже богатството на всеки актьор, палитрата му от възможности, да преброди през различни автори, епохи и представления и да остане себе си. Една мозайка от кариерата на всеки, която ще завърши на сладък разговор и чаша вино. Първата от срещите е с талантливия незрящ..

публикувано на 16.04.24 в 14:05

Излезе втората част на книгата "Османските потайности: Еничарите"

Излезе втората част на книгата „Османските потайности: Еничарите“ на Ибрахим Карахасан-Чънар. В нея читателите ще се запознаят с историческо изследване за еничарството - за създаването, разцвета и ликвидацията на най-ухажваната политическа и военна сила в Османската империя. Както и първата част на книгата "Османските потайности: Харемът", Ибрахим..

публикувано на 16.04.24 в 13:00

Фестивалът на българското кино "Васил Гендов" започва с прожекции на 1 май

Съюзът на българските филмови дейци (СБФД) обяви номинациите за тазгодишното издание на Националния фестивал на българското кино "Васил Гендов", на който се връчват и едноименните награди на Съюза. Стремежът е да бъдат показани всички най-добри постижения от изминалата година във всяка една област на седмото изкуство, отбеляза пред..

публикувано на 16.04.24 в 11:51

Чака ли ви се до септември за "Hug or handshake"?

публикувано на 16.04.24 в 10:25

Тротоарът до парк "Възраждане" ще е напълно завършен до 2 седмици

Предвижда се обновяване на тротоари по ул. "Стефан Стамболов", както и при улиците "Пиротска" и "Христо Ботев". Финансирането е осигурено от Столичната община и от районната администрация. Почти целият район е в синя или зелена зона за паркиране , припомни още кметът Илиев: " Гледаме всеки нарушител да бъде санкциониран. Съдействат ни и от..

публикувано на 16.04.24 в 08:48