Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ясен Неделчев - Yasen представя своята песен за любовта

Снимка: Личен архив


Младият изпълнител Ясен Неделчев - Yasen представи втората си самостоятелна песен с онлайн премиера .

Закачливото име „Up All Night“ е заглавието на парчето, носещо много свежо и танцувално настроение, напълно в тон с разгарящия се сезон.

В този проект Ясен се изявява като автор на мелодията и текста, и казва, че за него е важно музиката да минава през сърцето му, за да може да достигне до това на меломаните.

Именно силно влюбване вдъхновява артиста да напише тази песен и не скрива чувствата си, казвайки: „ ..Това е песен за любовта в най-чистата ѝ форма. Любовта в първите моменти, като трепет или токов удар, който усещаш по цялото си тяло. Деликатна и невинна, но същевременно силна - такава беше в моя случай.. “

Режисьор на лентата е талантливият Коста Каракашян, който пресъздава бушуващите емоции на изпълнителя в стилно видео. Двамата с Ясен се запознават преди година на лагера за артисти “Camp Out”, организиран от фондация Single Step. Там артисти си колаборират успешно и си обещават да осъществят някой бъдещ проект заедно и ето, че резултатът не закъснява.

За видеото на „Up All Night“ екипът залага на изчистена визия и естествена среда, като ни отвеждат на красиви черноморски кътчета. Самият певец е родом от Варна, което обяснява и свободата, която излъчва от екрана.

Посланието е, че всеки може да интерпретира и свърже песента със себе си, независимо от пол, расов или етнически произход, религия или сексуалност - любовта е едно от най-универсалните неща, които ни свързват и ни дават смисъл. Още чуйте от самия него.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Проблемите със сметоизвозването на столицата

Години наред Столичната община среща проблеми с чистото извозване и в последствие правилно рециклиране и преработка на генерирания отпадък на територията на града. Така преди малко повече от месец стана ясно, че след като беше наложен по-стриктен контрол при правилното изхвърляне на отпадъци и броят на глобите също се увеличи от страна на ПП – ДБ..

публикувано на 04.09.24 в 17:15

Депресията - какво трябва да знаем и кога да потърсим помощ от специалист?

Депресията е често срещано психично разстройство, при което преобладават чувства на тъга, самота, отчаяние, гняв и апатия. Това не е временно състояние (означавано понякога като депресивно настроение), което преминава след определен период от време, а реално заболяване, за което е необходимо лечение. Тя включва не само ума или мозъка, но и..

публикувано на 04.09.24 в 16:16

Рискове за безопасността при карането на ел. велосипед или тротинетка

Наскоро лоша инфраструктура стана причина за инцидент с младо момче, управляващо електрическа тротинетка, при който то за съжаление изгуби живота си. Това даде пореден повод да се обсъждат и коментират както незавидното състояние на пътища и алеи , така и поведението на някои водачи. Гост по темата в БНР-Радио София беше Иво Делин от сдружение..

публикувано на 04.09.24 в 13:50

"Огън и мотори фест" пали страстите в Самоков с музика и екшън

Какво си представяте, когато чуете словосъчетанието “Огън и мотори“ ? -  Естествено, нещо магическо и зашеметяващо.  Ако искате да станете част от това преживяване, със сигурност ще ви заинтригува това, което ни разказаха момчетата, които гостуваха в предаването “Добър вечер, София“ – Николай Войнов, Мирослав Демирев и  Кристиян Гочев ...

публикувано на 04.09.24 в 12:19

Електрическите колела са новата страст на велосипедистите

Спускането по велопътеки в планината е много приятно и екстремно, но изкачването на баири съвсем не носи толкова положителни емоции. То е свързано по-скоро с усилие и изисква много време. Нашите зимни курорти използват инфраструктурата си и през летния сезон , за да качват велосипедисти до началото на велотрасетата, но се оказва, че има и друг вариант..

публикувано на 04.09.24 в 11:05

"Остава" с нов сингъл, седмица преди големия концерт в Борисовата градина

След като активната и емблематична група "Остава" има нов сингъл, какво друго ни остава, освен да поканим фронтмена Свилен Ноев да го представи и да направи премиерата в ефира на БНР-Радио София? Това наистина се случи в сутрешния блок в контекста на разговора с вокалиста. "Обичам края на лятото и есента. При всяка нова песен се..

публикувано на 04.09.24 в 10:13

На 7 локации в София ще има спиране на водата

На 4 септември (сряда) във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Мюнхен“, НПЗ „Искър“, от " Софийска вода" предупреждават, че се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в района на: НПЗ „Искър“ кв. „Димитър Миленков“ кв. „Абдовица“ с. Бусманци с. Казичене махала Нова Враждебна промишлена зона север на НПЗ „Искър“..

публикувано на 04.09.24 в 07:55