Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цвети Радойчева: Да бъдем себе си и да не подражаваме на никого

Цвети Радойчева
Снимка: Личен архив

Среща в ефира на Радио София с очарователната певица и актриса Цвети Радойчева. Тя ни представи съвсем новият си музикален проект“ Let me Be“. Звученето на песента е много динамично и жизнерадостно. Музиката е на самата Цвети, текстът на Краси Аврамов, а аранжимента е на DJ Rosko.

„Посланието на Let me Be , е да бъдем себе си, а основното нещо в това да бъдем себе си, е да откриваме щастието, да се запознаем със себе си, такива каквито сме – автентични, искрени, истински“, смята Цвети Радойчева. Тя посочи още, че е важно да не подражаваме на никого, защото който подражава, имитира, той не може да изгради себе си.

За да намериш себе си, своят стил, първо трябва да се намериш емоционално, да се запознаеш със себе си и тогава вече като артист ти се оформяш“, допълни тя.

Тя разкри още, че й предстои дебют на театралната сцена - главна роля в постановката „Белият гарван“ на режисьора Ивайло Спасов.Въпреки че представлението  в момента е отложено, предстои да се случи съвсем скоро, увери ни тя.

Чуйте повече в разговора на Роман Михайлов и Алекс Илиева с лъчезарната Цвети Радойчева.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Любов по сценарий в Холивуд" ще се случи на 14 май

С актьорите Жанет Милска, Николай Тодоров и режисьора Камен Коев говорим за "Любов, по сценарий в Холивуд", представление с предстояща премиера по музика на Милица Гладнишка и Иван Велчев. Какво ни очаква в предстоящия спектакъл? "Много любов – истинска, истерична, злобна, смешна", увери ни Жанет. "С Жани и Камен се познаваме..

публикувано на 10.05.24 в 19:27

Рисковете пред Княжевската минерална баня се увеличават

Най-старата минерална баня в София е застрашена не само сградата, но и минералната вода изобщо, поради строителство в близки имоти. Не е извършен ежегоден хидрогеоложки монторинг, за да се установи дали строителството на търговски комплекс наблизо не е увредило трайно находището. А самата баня, която е най-старата в София, датираща от..

публикувано на 10.05.24 в 18:01

Безплатни белодробни изследвания за пушачи

Безплатни изследвания на дишането при пушачи и бивши пушачи ще се проведат в четири града в страната от специалисти-пулмолози. Изследванията са част от Националната кампания "За живот без тютюнев дим" на Института за здравно образование и Националната асоциация за профилактика на белодробните заболявания, посветена на Световния ден без тютюнев..

публикувано на 10.05.24 в 17:41
Александър Христов

Изборите и избирателната пасивност

Официално в полунощ на 9 срещу 10 март 2024 г. започна предизборната кампания за насрочените на девети юни избори за народни представители в следващия парламент, както и за български евродепутати. Кампанията ще продължи до полунощ на 7 юни. Каква е ефективната политическа комуникация в контекста на предстоящите избори? Коментар по темата направи..

публикувано на 10.05.24 в 16:26

Всяка комуникация със социален елемент е печеливша

През последните десетилетия различните рекламни послания достигат до нас чрез различни медийни канали. За целта, все по-креативно се използват и социалните мрежи. Помага или пречи обаче, изкуственият интелект в изработката на реклами? Според проф. Христо Кафтанджиев от Факултета по журналистика на Софийския университет и ръководител на..

публикувано на 10.05.24 в 15:16

Първа заплаха за Израел от САЩ

Кои са най-важните новини от седмицата от САЩ предаде Младен Петков от Вашингтон. Тази седмица за първи път американският президент Джо Байдън заплаши Израел, че може да спре военната помощ за страната в продължаващата седми месец война. Заплахата доведе от бърза реакция от израелският премиер Бенямин Нетаняху, който каза, че страната му ако се..

публикувано на 10.05.24 в 15:11
Румен Иванов

Нарушителите на пътя заедно с фиша вече ще получават писма от близки на загинали в ПТП

От днес започва националната кампания за пътна безопасност "Написах ти писмо" , която цели да накара хората да се замислят, как точно подхождат, когато се качват в автомобила, тъй като в същността си той представлява една тежка машина, движеща се с много бърза скорост. Той служи не само да стигане от точка „А“ до точка „Б“, но когато не бъде..

публикувано на 10.05.24 в 14:55