Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Брокер: В „Бояна“ празни парцели не останаха, квадратът стига до 360 евро

Снимка: Facebook/Кв.Бояна

Жителите на квартал „Бояна“ се шегуват, че рядко имат ток, вода, обхват и улично осветление едновременно. Има недостатъци, но те не спират интереса на хората да купуват имоти. Парцелите през последните месеци се продават на 320-360 евро на квадрат за регулационно изрядни имоти и с по-уредена инфраструктура, съобщи пред Радио София Соня Халева, която местен жител и брокер.

„Празни парцели почти не са останали. Интересът се движи пò на изток по Южната дъга – в посока към „Драгалевци“, „Симеоново“. За съжаление не съм виждала по-голям завършен, инфраструктурен обект от свързващата „Драгалевци“ с „Бояна“ улица, която е с имената „Кумата“, „Нарцис“ и „Боянска“, допълни Халева.

По нейни данни цените са по-високи около „Беловодски път“ и ул. „Секвоя“.

Чуйте целия разговор.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Още по темата

Никола Рахнев

Никола Рахнев: Инфраструктурата в „Бояна“ е в безобразно състояние

В кв. „Бояна“ не живеят само богати хора, въпреки наложилото се мнение сред обществото. Има наследствени къщи, има блокчета, има и съвсем обикновени хора с обикновени проблеми. Инфраструктурата в квартала обаче е в безобразно състояние...

публикувано на 20.10.21 в 09:31
ВИЖТЕ ОЩЕ

Прокуратурата е отказала наказателно производство срещу директора на "Пирогов"

Прокуратурата е отказала да образува наказателно производство срещу директора на "Пирогов" д-р Валентин Димитров заради липса на данни за престъпление. Това съобщиха от здравното министерство. Преди няколко месеца бившият здравен министър Христо..

публикувано на 24.04.24 в 13:09
Владимир Дръндаревски

Владимир Дръндаревски представя "Книга за щастието"

"Книга за щастието" е първата в света завършена психологическа теория, обясняваща пълноценно, достъпно и пълномащабно понятието "щастие". Книгата дава точните понятия свързани с щастието, развива уникална теория разкриваща неговите нюанси в..

публикувано на 24.04.24 в 13:01

С 1% започва всяка промяна

100 подкрепени каузи и 1 милион лева събрани за благотворителност за за 8 години е постижение, което си заслужава да бъде отличено и споделено. Повод за това има сдружението "Един процент промяна". За тази вечер организацията е..

публикувано на 24.04.24 в 12:44

"Ти знаеш" е новата песен на LATIDA

Повече подробности можете да чуете в звуковия файл.

публикувано на 24.04.24 в 12:43
Яна Спиридонова с група Цинга-Манга Фънк -

So te kerav, Baby, питат "Цинга Манга Фънк" в новата си песен, която ще представят в концерт

Група "Цинга Манга Фънк" – колоритни и забавни, гостуваха в почти пълен състав в "Добър вечер, София", за да ни поканят на концерт на 24 април 2024 г., където ще представят и нова песен - So te kerav, Baby (Какво да правя, мила). На гости ни бяха..

публикувано на 24.04.24 в 11:06