Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Астрологическите послания на 2022 г. според Галина Герасимова

С Галина Герасимова
Снимка: радио София

Какви са посланията на годината, която започва? Какво предвещава времето, обхванато от цифрите 2022, според астрологията?

Как продължава ерата на Володея, започнала през 2021 година?

Отговори и тълкувания слушаме от Галина Герасимова – астролог и журналист.

Започна въздушната стихия, която ще продължи 200 години. В земната – изминалите 200 лета, реализираме, огнената стихия са нашите идеи, въздушната са нашите мисли, водната са чувствата, обясни тя.

Преходът не лесен. Водолеят носи осъзнаване на социални модели, но трябва да се събуди ново съзнание.

Кризата в случая помага, очиства, кара те да се замислиш за по-важните неща.

„Шестицата носи равновесие и хармония. Важно е човек да е приемащ. Влияние ще имат Луната и Венера. Значение през годината ще има нежната сила, женската енергия у всеки от нас“, разтълкува Герасимова.

С нея разговаря Ива Дойчинова.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Онлайн търговията също подлежи на регулация

Комисията за защита на потребителите (КЗП) провежда кампания за проверка на онлайн магазини по отношение за обявените от тях летни намаления на цените. Проверяват се най-вече търговията с дрехи и обувки. Времето е избрано неслучайно, защото към края на лятото се правят много намаления на летни стоки, обясни пред БНР-Радио София Христо..

публикувано на 26.08.24 в 16:15

Яница Петкова: Напрежението спадна, но проблемът остава

Президентът Румен Радев поздрави Димитър Главчев, че върна папката  със състав на министри за мандата на служебен кабинет, чиято основна задача е провеждането на предсрочните парламентарни избори, които – вече се знае – ще бъдат на 27 октомври. Част от политическите партии още не са изразили отношение към предложения състав, но като че ли..

публикувано на 26.08.24 в 15:10

Другата София, уловена в снимки

Фотоизложба показва София през 70-те години на миналия век. Експозицията е озаглавена "Спирка София ’70" и е с архивни фотографии от Панайот Бърнев. Серията фотографии може да бъде разгледана между 3 септември и 5 октомври в столичната галерия Dot Sofia. Тази изложба ще постави началото на серия от събития, свързани с опознаването и..

публикувано на 26.08.24 в 13:40

Филм за Йоргос Гунаропулос на голям екран в Созопол

На 27 август 2024 г., вторник, от 20:30 часа в салона на Лятно кино Созопол точно една година след премиерата си, документалният филм за художника Йоргос Гунаропулос "Йоргос Гунаропулос от Созопол", заснет в родния му град, отново ще бъде представен пред гражданите и гостите на морското градче. Междувременно продукцията беше селектирана за участие..

публикувано на 26.08.24 в 12:24

С коцерт-спектакъл ще бъде почетен рожденият ден на Тодор Колев

Тодор Колев е роден на 26 август 1939 г. в гр. Шумен. Завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ "Кръстьо Сарафов" (1965 г.). Надхитря с успех комисията при приемането си, като обува обувки с високи токове и преправя гласа си на по-дебел, защото тя пускала артисти с мастита фигура и мощен глас. Работил е в театрите в Смолян, Шумен и Пловдив, а в..

публикувано на 26.08.24 в 09:19

Слънчево с възможност за превалявания

Атмосферното налягане ще е без съществена промяна и ще остане малко по-ниско от средното за август. Днес ще преобладава слънчево време. След обяд и до полунощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност , като на места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. Те ще са по-значителни в крайните югоизточни райони. Вятърът ще..

публикувано на 26.08.24 в 07:10

ALI ще свирят с Editors

Али Абдала от ALI  за концерта им с The Editors: Алан (Али) Абдала, който е лицето на АLI разказа спецално за Радио София следното - "Ще свирим в зала 3 на НДК на 29 август. Още не мога да го осъзная. Откакто съм започнал преди 20 години (тогава с Macrophone), банди като Editors, като Coldplay, като Muse са ме изградили като артист, първите им..

публикувано на 25.08.24 в 11:43