Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Певицата Натали Ангелова държи "На разстояние" тези, които не оценяват обичта й

Тя представи новата си песен в "Добър вечер, София"

Правим ви съпричастни в една радиопремиера на новата песен на очарователната певица Натали Ангелова - "На разстояние".

"Идеята за този проект възникна много отдавна. Текста го написах още през 2018, после много бързо ми хрумна мелодията за първи куплет, след което се свързах със Светлин Къслев и той направи ангажимента на песента", разказва певицата.

Тя разкри, че песента пресъздава лична история преживяна от самата нея. Видеото е заснето през месец февруари тази година.

"Радвам се, че песента е вече на бял свят и хората могат да я чуят", не крие вълнението си Натали Ангелова.

Защо "На разстояние"?

"Всъщност, заглавието на песента обобщава целия текст. Има 2 смисъла. Първият може да се усети в самия текст и да се види във видеото. Там през цялото време си с човека на който си отдал сърцето си, близо си до него и в същото време, той те гледа в очите и вижда само своето изражение – така той е на разстояние от теб, ти си далеч от неговите мисли и чувства", илюстрира сюжета певицата. 

Вторият смисъл е в това, че тя решава да си тръгне от човека, който е предизвикал чувства у нея, без никакво намерение да я обича. Поантата е – поемаш силата в свои ръце и колкото и да ти е трудно, взимаш правилното решение, да се задържиш на разстояние.

Според Натали Ангелова, нужна е искреност в комуникацията, както и да успееш да предразположиш човека отсреща и той по същия начин да изрази усещанията си.

Споделя в личен план, че самата тя трудно се задържа на разстояние във взаимоотношенията си с хората, общителна е и бързо намира приятели.

От разговора с Натали Ангелова ще разберете още за привързаността, за духовната свързаност в отношенията.

Видеоклипът към песента "На разстояние" е дързък и нежен, казва певицата.

"Със сигурност много се забавлявахме. Аз, Виктор - оператор и монтажист на това видео и актьорът Никола Парашкевов", сподели тя. 

Чуйте подробности от разказа на певицата в звуковия файл.

По публикацията работи: Спаска Давранова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Жегата остава и днес

Днес също ще бъде предимно слънчево и горещо. Ще има временни увеличения на облачността и на изолирани места в следобедните часове ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб, в Източна България – до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 34° и 39°, в София – около 34° . Над Черноморието ще преобладава..

публикувано на 11.07.24 в 07:20

Васил Терзиев: Смяната по такъв начин на шефа на "Метрополитен" е атентат срещу София

Кметът на София го нарече "атентат срещу града" смяната на шефа на столичното метро и посочи, че го е срам защото директорът на Столичния "Метрополитен" инж. Стоян Братоев не заслужава да бъде отстранен от поста по този начин, тай като е работил за развитието на града. Ще бъдат сменени шест ръководители на общински дружества. Те ще бъдат..

публикувано на 10.07.24 в 18:45

Google Maps с нововъведения

Google Maps с иновации, които ще променят изцяло потребителското преживяване на милиони по света - интервю с Георги Караманев от платформата "Дигитални истории". По думите му постепенно идва време да се интегрират възможностите на изкуствения интелект. "Много нови възможности  дава Google Maps, те го правят тихичко и не толкова шумно..

публикувано на 10.07.24 в 18:09

Да не омаловажаваме рисковете от топлинен стрес! Как да се пазим в жегите?

Текущата 2024 година може да се превърне в най-горещата в историята на метеорологичните записи. От юни 2023 година насам всеки месец е бил най-горещият на планетата в сравнение със съответния месец през предходните години. Това се посочва в месечния бюлетин на програмата на Европейския съюз за наблюдение и мониторинг на Земята „Коперник “...

публикувано на 10.07.24 в 18:05

Защо изборите във Франция са важни за Европа

Пламен Димитров от Българско геополитическо дружество направи коментар на изминалите избори във Франция. Защо те са важни за цяла Европа? "Макрон насочи тези избори с един аргумент, който почива донякъде във френската избирателна система. Той действително загуби изборите за европейски парламент, фронтът на Льо Пен беше на първо място, само че..

публикувано на 10.07.24 в 15:45
Мила е в приюта в Сеславци. В характеристиката ѝ  пише, че се разбира се с деца, с кучета, дори с котки…

От 1500 кучета все някое може да ви хареса, не търсете по обяви

От началото на 2024 г. заловените кучета по софийските улици са над 800. Повече от половината от тях са кастрирани, обезпаразитени и върнати на място в квартала, където са намерени. Това съобщи пред БНР-Радио София Димитър Димитров, директор на "Екоравновесие" . Той апелира хората вместо да търсят куче по обява, да разгледат сайта на..

публикувано на 10.07.24 в 13:07
Протестите започнаха още през май т.г.

Протести пред Столичната община ще предшестват заседанието на СОС

Въпреки, че изминаха повече от две седмици след решението на съда и писмо на СДВР до Столичната община, относно въведената реорганизация на движение и паркиране по бул. "Патриарх Евтимий" , "Фритьоф Нансен" и "Витоша" и "Скобелев", хората, които протестираха многократно, са леко обнадеждени. "Има някаква чуваемост от Столичната община и ще..

публикувано на 10.07.24 в 11:59