Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Стенд-ъп комикът Страцимир Ботев прави двоен рожден ден - свой и на своето шоу

Снимка: FB/ Страцимир Ботев

"Леки жени и тежки наркотици" - шоуто на "лошото момче" Страцимир Ботев става на две години, а самият той - на 33. По този повод стенд ъп комикът кани публиката на безплатно събитие под моста на влюбените при НДК на 6 юни.

"Общо взето всеки, който иска да каже нещо ще има възможност да каже нещо, така че всички са поканени", анонсира програмата за вечерта Страцимир и добавя, че част от шегите ще бъдат "пенсиотирани" и това ще бъде последният шанс на публиката ги да чуе.

Шоуто е обиколило София, Пловдив, Варна, Бургас, Враца, Монтана, Русе, Благоевград, Плевен и е стигнало дори до летището в Англия.

"При всяко пътуване все се случва нещо, което по един или друг начин искаме да включим и от това действително стават най-хубавите моменти. Обикновено те са именно импровизираните моменти спрямо дадената публика, даденото пътуване", разказва за турнетата си комикът.

Името на шоуто - "Леки жени и тежки наркотици" Страцимир обяснява с факта, че обича да се надсмива над пороците си. Споделя обаче, че съвсем не е лесно да се разсмива публиката и при него началото е било изпълнено с неуспехи, но вече се чувства уверен благодарение на публиката и организаторите, които винаги канят екипа на шоуто повторно.

Повече за стенд ъп комедията и шоуто "Леки жени и тежки наркотици" чуйте в звуковия файл.

По публикацията