Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Двойки по релси

Две на релси е едно състезателно шоу, в което два отбора се изправят един срещу друг с една проста цел - да достигнат първи до четири административни области в България на релси, с БДЖ. Още за състезанието и победителите в първия му сезон в интервюто с Емил Тотев и Яна Чучуранова, участници и състезатели:

"Отново пътуваме. "Две на релси" е състезателен формат, имаме право да се движим само с влак и пеша. (Яна) Попаднахме на подобен формат в друга държава и помислихме как да го направим в България - понякога БДЖ не обича своите пътници. Бъдещи сезони ще са посветени на по-малки гари. (Емил)

Песента за предаването ни е част от бранда ни - направи я човек, на който силно симпатизираме. (Емил) Очаквахме много повече рискови и неочаквани ситуации, но нямаше препирни между отборите. (Яна) За да спечели даден отбор, 4-те области трябва да бъдат свързани, хоризонтално, вертикално или диагонални. Това се случи за два дни.

Багажът винаги варира - задължително шише вода, шапка, слънчеви очила и удобни обувки, както и дъждобран, Да сме отворени към приключението. Може да си вземат и книжката със стоте туристически обекта. Трябва да разчитаме само на карта и на хората."

По публикацията работи: Людмил Фотев
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култур