Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Спортна среща с Камен Алипиев

Предаването „Спортна среща“ носи името на култовия ресторант в сектор В на Националния стадион „Васил Левски“, в който в близкото минало се правеха пресконференции и пази духа на бързите и емоционални срещи на спортисти и журналисти, подкрепени с кюфтета, кашкавал пане и фестивални напитки...

Камен Алипиев-Кедъра внася в ефира на Радио София този дух на епикурейска ерудиция и  ярък изказ  в коментарите на събитията.

Спортът като философия и начин на живот е фокусът на предаването,
в което ще чувате и:

  • Актуалните събития от седмицата и  уикенда;
  • „На живо“ с журналиста Иво Иванов директно от Канзас, САЩ;
  • Коментари на филми, сериали и книги, свързани със спорта и не само;
  • Спортът като социално значим фактор в живота на хора с различни дефицити;
  • Туризъм, трекинги и лични предизвикателства.

Слушайте „Спортна среща“ всяка неделя от 16 до 18 ч. в ефира на Радио София с Камен Алипиев.
Словесни крошета без клишета!

Публикации

За класиралия се за Европейско първенство български баскетболен отбор

"Спортна среща" - предаване за спорта като философия и начин на живот, което предоставя на вниманието на слушателите интересни коментари и мнения за най-значимите спортни събития от изминалата седмица. BNR podcasts · Спортна среща -..

публикувано на 23.02.21 в 16:43
Радостта на Григор Димитров след последната точка срещу Доминик Тийм

Прекрасната форма вдига настроението на Гришо и мястото му в ранглистата

"Спортна среща" - предаване за спорта като философия и начин на живот, което предоставя на вниманието на слушателите интересни коментари и мнения за най-значимите спортни събития от изминалата седмица. BNR podcasts · Спортна среща - 14.02.2021..

публикувано на 15.02.21 в 16:44
Атанас Скатов

Атанас Скатов и неговият път към върха

"Спортна среща" - предаване за спорта като философия и начин на живот, което  предоставя на вниманието на слушателите интересни коментари и мнения за най- значимите спортни събития от изминалата седмица, както и информация за всичко предстоящо в света на..

публикувано на 09.02.21 в 09:06

Алберт Попов и Цвети Пиронкова във фокуса на спортните коментари

"Спортна среща" - предаване за спорта като философия и начин на живот с Камен Алипиев – Кедъра Спортната ни среща стартира с разговор в студиото с Божидар Янев, за всичко интересно в света на спорта и после нещо много встрани от..

публикувано на 01.02.21 в 18:08
Гергана Брънзова

Гергана Брънзова в "Спортна среща" след завръщането на терена

Предаване за спорта като философия и начин на живот! Водещ: Камен Алипиев – Кедъра През първия половин час на предаването, Камен Алипиев и Адриан Любенов си говорят за всичко важно, случило се в света на спорта през изминалата..

публикувано на 25.01.21 в 18:25

Предизикателството К2

“Спортна среща” по Радио София - предаване, в което се стремим да избягаме извън мейнстрийма, да говорим за всичко, което е интересно за нас и за слушателите ни. Водещ - Камен Алипиев В това издание: Разговор в студиото с..

публикувано на 18.01.21 в 17:15

Български и американски футбол, ски скокове и баскетбол

“Спортна среща” по Радио София - предаване, в което се стремим да избягаме извън мейнстрийма, да говорим за всичко, което е интересно за нас и за слушателите ни. В това издание : Боян Бочев споделя за срещата си в ефира на Радио София с..

публикувано на 11.01.21 в 17:49

2021-а: Какво предстои

Първата “Спортна среща” по Радио София през 2021 година започна с коментар на водещия Камен Алипиев за това дали тази тежка година, която ни раздели с много приятели, ни накара да променим начина си на живот, дали все още сме с изправени глави и можем..

публикувано на 04.01.21 в 17:49

Спортната година под знака на пандемията и очаквания за по-добра следваща

Въпреки че тази година не ни предложи много забавления, а ни наложи нови ограничителни мерки, които, според мнозина, ще накарат света да не бъде същият. Помислете си каква Коледа само имахме през изминалите дни! Ключовите думи за тази Коледа..

публикувано на 29.12.20 в 13:26
Юлияна Янева

Българските постижения в света на спорта през 2020-а

Когато идва краят на годината, обикновено всеки си прави равносметка, всеки гледа назад с тъга или пък с надежда за следващата година. Всички искаме тази 2020-а по-бързо да приключи. Тя не донесе някакви сериозни успехи на българския спорт, лиши ни..

публикувано на 22.12.20 в 12:59