Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Пожелание с послание

Снимка

Пожелание с послание е предаването за вашата музика.

Всяка събота изпълняваме музикалните ви желания и пожелания, а всеки

понеделник посвещаваме на българската музика.

От 20 до 21 часа в първия ден от седмицата се срещаме с вашите любими български изпълнители, които отговарят на въпросите, които ни пишете във
Снимкафейсбук страницата - Пожелание с послание.

Това е вашият музикален час по Радио София, в който заедно подаряваме музикални усмивки.

Бъдете с нас, подкрепяйте българските музиканти.


Публикации

Непознатите страни на музиканта Ангел Ковачев

Ангел Ковачев е сред популярните млади изпълнители в България. През изминалите години в дуета с Моисей, участва в създаването на супер хитове като "Кой ден станахме", "Знаеш ли кой видях", "Тази снимка пази" и "Къде си, брат". Талантливият артист взема..

публикувано на 26.09.17 в 13:52

"Без да виждаме" - дебютният сингъл на Мартин Костадинов

"Без да виждаме" е дебютната песен на Мартин Костадинов. Пътищата на момчетата от бой бандата Voice of Boys, от която той беше част, се разделят преди две години и Мартин решава да поеме по собствен музикален път. "Без да виждаме" е проект, в който..

публикувано на 20.12.16 в 15:15

Боби и Заки: Опитваме се да докоснем сърцата и душите на хората

Какво е Безвремието за Боби и Заки от дует "Авеню"? Какво е чувството да направиш албум след 10 години затишие? И как дефектът се првръща в ефект...

публикувано на 26.10.16 в 17:24

Седем весели айляка представят "Остави (Ало)"

Каква е рецептата за летен хит? Настроение, зареждаща музика, един, двама, трима....нека да са седем весели не джуджета, а айляци, и разбира се - хубави момичета. Това е новата песен на Руди, Дули, Муден, Кукушев и Оги 23 -  "Остави (Ало)". Специални..

публикувано на 26.07.16 в 12:17
Кадър от клипа към песента

Денсхол бийт и рага отпявания в дебютното парче на Дарина Йотова

Гост в предаването "Пожелание с послание" бе Дарина Йотова, за да представи дебютната си песен "К‘во не чу". Парчето е динамично и комбинира енергичен ритъм, денсхол бийт и рага отпявания. Върху текста младата певица, която стигна до финала..

публикувано на 19.07.16 в 11:12

4D нахъсват за по-активен живот в най-новата си песен "Даваме повече"

Този понеделник освен, че можехте да ни слушате в ефира на Радио София, можехте и да ни гледате на живо във фейсбук страницата на предаването Пожелание с послание , където можете и днес да видите и чуете какво ни разказаха специалните гости...

публикувано на 12.07.16 в 15:20

"Дийп зоун" подготвят албум за финал на годината

В това издание в „Пожелание с послание“ специални гости ни бяха DJ Дидо и вокалистката Нелина от Дийп зоун . В рамките на часът за БГ музика си говорихме за последния им проект, озаглавен "Магнит" - за магнита, който може да бъде..

публикувано на 07.07.16 в 15:48
Кадър от клипа към

Сантра: Изобилието от таланти в България не може да не даде разултат

Тази седмица на гости в предаването "Пожелание с послание с българска музика" на гости бе Сантра, която - както винаги, успя да накара слушателите на Радио София да се усмихнат и да бъдат в добро настроение. Поводът? Новата ѝ песен с участието на Атанас..

публикувано на 01.07.16 в 13:13
Действащите лица (и гласове) в клипа

ВенЗи, Ники Бакалов и Вики Георгиева изпяха и в Гърция "Нищо случайно"

Този понеделник нищо не беше случайно, защото гости на предаването бяха Ники, Вики и Вензи, а поводът - новото им съвместно парче "Нищо случайно" . Веселото трио ни разказа за забавленията по време на снимките на видеоклипа, за трипа с кола, който са..

публикувано на 22.06.16 в 12:10

Dexter: Музиката дава кислород, тя е единствената доказана магия

Васко Иванов – по-известен като Dexter , и Моисей бяха специалните ни гости този понеделник. Въпреки големия зъбобол Моисей успя да се включи в минутките ни за българска музика, макар и по телефона, за да ни разкаже за новия проект озаглавен "Тя"...

публикувано на 14.06.16 в 18:21