Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Пожелание с послание

Снимка

Пожелание с послание е предаването за вашата музика.

Всяка събота изпълняваме музикалните ви желания и пожелания, а всеки

понеделник посвещаваме на българската музика.

От 20 до 21 часа в първия ден от седмицата се срещаме с вашите любими български изпълнители, които отговарят на въпросите, които ни пишете във
Снимкафейсбук страницата - Пожелание с послание.

Това е вашият музикален час по Радио София, в който заедно подаряваме музикални усмивки.

Бъдете с нас, подкрепяйте българските музиканти.


Публикации

Искам да правя хубава музика, която хората харесват

Невена Пейкова представи новата си песен в дует със Стивън Ачикор – „Да избягаме “ тази седмица в предаването "Пожелание с послание". Разказ а ни за емоциите по време на снимките, когато в рамките на два часа са записали..

публикувано на 09.06.16 в 12:35

С мечтите душите ни разперват криле и можем да превземем света

Този понеделник специални гости в предаването "Пожелание с послание" бяха Славин Славчев и Димо Тодоров – китарист на група Еридан , с която младият рок талант записа съвсем наскоро цял албум. Самият Димо изсипа куп комплименти във възторг от..

публикувано на 31.05.16 в 12:27

Тодор Георгиев: Искам хората да гледат само позитивните неща

Тодор Георгиев беше специалният ни гост тази седмица. Поводът за гостуването му беше новата му песен "Там където". За Тоши "там където" се оказа не задължително физическо място а по-скоро имагинерен рай. В клипа към песента срещаме..

публикувано на 12.05.16 в 16:52
Михаела в кадър от клипа към

Михаела Маринова: Всичко, което правя, го искам

Михаела Маринова внесе глътка надежда със заявлението си този понеделник, че на нея определено ѝ стига война и ѝ стигат негативните емоции и лицемерие. Така се казва и вторият ѝ сингъл - " Не ти ли стига" . Текстът и музиката са на Павел от..

публикувано на 27.04.16 в 13:16
Играта в кадър от клипа към

Играта: Най-далече се стига с въображение и вяра

Играта беше тазседмичният специален гост на предаването, а поводът бе новата му песен " О, мали ". Проектът е с парти дискотечен дух, както в текста, така и във видеото, след което лесно можем да възкликнем О, мали… В рамките на тазседмичния час..

публикувано на 12.04.16 в 18:11
Венци Венц и Павел в кадър от клипа към

Павел и Венци Венц: Всеки ден трябва да си по-добра своя версия

Павел и Венци Венц - бяха специалните гости на Пожелание с послание тази седмица, а поводът беше " Все таа брат " - новата песен на момчетата, в която заявяват позицията си към завиждащите, към парите и към нещата, за които просто е по-добре да ни е..

публикувано на 05.04.16 в 15:59

Михаела Филева: Един артист трябва да има много лица

Тази седмица специален гост в „Пожелание с послание“ беше талантливата Михаела Филева. Тя представи своя "Филм за двама" - последното парче от дебютния й албум "Инкогнито". Говорихме си за "децата" , както нар ича тя песните си, и..

публикувано на 29.03.16 в 16:55

Теди Кацарова: Музиката е красива, бяла магия

Тази седмица Теди Кацарова беше специалният гост на предаването „Пожелание с послание“. След албума си Преродена , тя не само се чувства така – именно преродена, но и излъчва една още по-заредена и позитивна енергия. Разказа ни за многото си..

публикувано на 22.03.16 в 14:54

Мария Илиева: Целият свят може да се възхищава на българските културни натрупвания

Специалният гост на предаването този понеделник беше фината Мария Илиева. Кадифеният и глас не само ни радва в този един час (е, почти един час;) ) но и успя да отговори на много от въпросите на феновете, които пък валяха, както самата тя заръчва в..

публикувано на 15.03.16 в 16:35
Свилен в кадър от клипа към песента

Свилен Ноев: Нека търсим и обръщаме внимание на красивото

Свилен Ноев - гласът на група "Остава", гостува на "Пожелание с послание" с формалния повод - представяне на поредния хит - " Внимание ". В черно-белия (отново) клип към песента участват Захари Бахаров, Невена Спасова, Иван Милев, Виктор Иванов, Ива..

публикувано на 14.03.16 в 11:05