Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Пожелание с послание

Снимка

Пожелание с послание е предаването за вашата музика.

Всяка събота изпълняваме музикалните ви желания и пожелания, а всеки

понеделник посвещаваме на българската музика.

От 20 до 21 часа в първия ден от седмицата се срещаме с вашите любими български изпълнители, които отговарят на въпросите, които ни пишете във
Снимкафейсбук страницата - Пожелание с послание.

Това е вашият музикален час по Радио София, в който заедно подаряваме музикални усмивки.

Бъдете с нас, подкрепяйте българските музиканти.


Публикации

Румънеца е по-близо и до фото обектива, и до микрофона на

Румънеца: С фънк и сивото става розово

Готин беше гостът ни и тази седмица. Румънеца (макар и без Енчев) успя свежо и забавно да представи новото им парче - Готин , в което възпяват живота "втора ръка", дрехите втора ръка и разбиранията ни за всичко, което е second hand, но „модно“. И в..

публикувано на 23.02.16 в 15:19

Следвайте мечтите си без страх

Женско царство беше тази седмица в предаването „Пожелание с послание“. Михаела Маринова и Невена Пейкова бяха гости на Диана Костова в студиото на Радио София и взривиха фейсбук страницата и ефирните телефони с въпроси, коментари и музикални..

публикувано на 17.02.16 в 12:27

Дарина: Бях супер притеснителна, пеенето беше лично преживяване, но пораснах

Дарина Йотова ни изпълни с щура енергия и весело настроение този понеделник. Разказа ни как е мечтала да стане гимнастичка и как се е записала да пее Мила моя мамо . Дори ни запя малко от песента… В рамките на един час Дарина се постара да..

публикувано на 10.02.16 в 13:12

Християна Лоизу - от песните на Селин Дион в Кипър и на Паша Христова в София към международната музикална сцена

Християна Лоизу беше специалният ни гост тази седмица. В рамките на часът за пожелания с българска музика талантливата певица ни разказа за спомените си от детските години, за първите си посещения до България и бързото и влюбване в нашата страна...

публикувано на 02.02.16 в 13:14
Актьорите в клипа към песента

Не просто сингъл, не клип, а късометражен филм представиха "Jeremy?"

Ерсин и Ташо бяха в студиото ни тази седмица, за да представят последния сингъл на Jeremy? "Тwo weeks to the great escape". Момчетата не само ни разказаха за текста (вдъхновен от един от големите фестивали извън България, на които името на..

публикувано на 27.01.16 в 12:43
Кадър от клипа към новата им песен

VKO и Buddubbaz: Искаме да покажем, че има и хубава музика

Млади и надъхани за музикални успехи бяха и тазседмичните гости на "Пожелание с послание" - VKO и Buddubbaz. Поводът за гостуването им бе новата им съвместна песен 4АО , в която въпреки че пеят за сбогуването с жена всъщност издадоха, че се..

публикувано на 19.01.16 в 14:42
Кадър от клипа към

Рафи: Бих вкарвал фънк в парчетата си винаги, когато мога

Нова година, нова седмица и "Нов ден" за Рафи. Винаги енергичен, с добро настроение и чувство за хумор - Рафи и този път не изневери на стила си и внесе жар в студиото на Радио София. Разказа ни не само за песента си "Нов ден" и за забавата около..

публикувано на 13.01.16 в 15:21

24 часа на ден фенове търсят Пламен и Иво

Тази седмица специални гости на Пожелание с послание бяха Пламен и Иво, за които музиката е " 24/7 " (както се казва и новата им песен). Точно толкова постоянни се оказаха и техните верни фенове, които препълниха фейсбук страницата ни, а ефирните ни..

публикувано на 22.12.15 в 15:21
Кадър от клипа към

За VenZy всяка песен е творба. Какво ли ще каже след дебютния си албум, който чака(ме) догодина

Този понеделник Вензи ни разказа защо смени номера… и как се стигна до песента "Номера сменен", в която е взел участие и F.O. . Клипът също не остана извън разговора ни. Без да сваля усмивката от лицето си, Вензи сподели за удивлението си от..

публикувано на 15.12.15 в 17:44
Кадър от клипа към най-новата песен на Атанас Колев

Атанас Колев се чувства все "по-добре" между медицината, хип-хопа и баскетбола

Наско Колев беше специален гост на предаването ни този понеделник. Поводът бе новото парче "По-добре", за което младият изпълнител пише сам текста и музиката, вдъхновен от бийта направен от Васко Иванов – Dexter. "Бийта ми го каза" споделя Наско...

публикувано на 08.12.15 в 15:27