Свен-Йоран Ериксон: Рой Ходжсън остава, защото е англичанин

Свен-Йоран Ериксон: Рой Ходжсън остава, защото е англичанин

Рой Ходжсън все още е мениджър на английския национален отбор, защото е англичанин , заяви бившият треньор на островитяните Свен-Йоран Ериксон. Шведът беше начело на Англия между 2001 и 2006 година и класира тима за четвъртфиналите на три големи..

публикувано на 22.06.14 в 20:55
Кедира и Боатенг са под въпрос за мача на Германия срещу САЩ

Кедира и Боатенг са под въпрос за мача на Германия срещу САЩ

Германските национали Сами Кедира и Джером Боатенг са под въпрос за последния мач на Германия срещу САЩ на световното първенство по футбол в Бразилия, обявиха от германската футболна федерация. Полузащитникът Кедира получи травма на..

публикувано на 22.06.14 в 20:31
Христо Стоичков:Липса на стратегия за развитието на млади играчи е причина  България да не се класира на световното първенство по футбол в Бразилия

Христо Стоичков: Липса на стратегия за развитието на млади играчи е причина България да не се класира на Световното по футбол в Бразилия

Липса на стратегия за развитието на млади играчи е причина България да не се класира на Световното първенство по футбол в Бразилия. Това каза Христо Стоичков пред пратеника на сръбския вестник "Курир" на световното първенство в Бразилия...

публикувано на 22.06.14 в 19:32
Мирослав Клозе

Мирослав Клозе изравни рекорда при голмайсторите на световните финали

Мирослав Клозе се изравни  с Роналдо на върха на голмайсторите във вечната листа на световни финали и  - двамата имат по 15 попадения. Клозе бе точен срещу Гана във втория мач на двата отбора от група "G". Германският национал се разписа в 71-ата минута...

публикувано на 22.06.14 в 09:55
Нигерия - Босна и Херцеговина 1:0

Нигерия победи и изхвърли Босна и Херцеговина от Мондиала

Нигерия победи Босна и Херцеговина с 1:0 в среща от втория кръг в група "F" на Мондиал 2014 в Бразилия. Единственото попадение в мача отбеляза Питър Одемвинге в 29-а минута. Така Нигерия запази шансовете си да продължи напред в турнира. За тима това беше..

публикувано на 22.06.14 в 09:04
Германия-Гана 2:2

Германия и Гана завършиха 2:2 в оспорван мач

Германия и Гана завършиха 2:2 в среща от втория кръг в 7 група на Световното първенство по футбол в Бразилия. Възпитаниците на Йоахим Льов откриха резултата в 51-а минута  след гол с глава на Марио Гьотце. Гана стигна до обрат с попадения на Андре Аю в..

публикувано на 22.06.14 в 08:43
Меси бележи във вратата на Иран

Лионел Меси класира Аржентина на осминафиналите

Лионел Меси се оказа отново спасител за тима на Аржентина. Меси вкара единствения гол в мача срещу Иран в добавеното време на срещата с удар по диагонала от 25 метра във вратата на персийците.    Веднага след началния сигнал на Милод Мазич аржентинците,..

публикувано на 21.06.14 в 21:48
Еквадор победи Хондурас с 2:1 на световното

Eквадор обърна Хондурас, запази шансове за 1/-8 финалите

Отборът на Еквадор победи с 2:1 състава на Хондурас в мач от 4-та група на световното в Бразилия и запази шансове за продължаване в следващата фаза на турнира. Двата гола за победителите вкара нападателят Енер Валенсия , а за Хондурас точен бе..

публикувано на 21.06.14 в 03:25
Оливие Жиру даде старт на головата фиеста срещу Швейцария

Франция и Швейцария си вкараха 7 гола, изпуснаха още толкова

Франция разгроми Швейцария с 5:2 във втория си мач от 5-та група на световното първенство и се класира за фазата на елиминациите. В най-резултатния мач на Мондиала досега за французите вкараха пет различни футболисти - Жиру, Матюиди,..

публикувано на 21.06.14 в 01:18
Руис вкара победния гол за Коста Рика срещу Италия

Коста Рика победи и Италия, прати англичаните в Лондон

Отборът на Коста Рика , който бе считан за аутсайдер в най-тежката група на Мондиала - 4-та група заедно с тимовете на Италия, Англия и Уругвай, поднесе нова изненада и записа една от най-престижните победи в историята си след успех над Италия с..

публикувано на 20.06.14 в 21:05

Швейцария – Франция пряко по "Хоризонт"

Тази вечер и през нощта предстоят още три срещи от предварителните групи на Световното първенство по футбол. В четвърта група от 19 часа е срещата между отборите на Италия и Коста Рика . В класирането съставите на Коста Рика, Италия и Уругвай са с по..

публикувано на 20.06.14 в 15:20
Рой Ходжсън не възнамерява да подава оставка

Рой Ходжсън не възнамерява да подава оставка

Мениджърът на Англия Рой Ходжсън не възнамерява да подава оставка въпреки слабите резултати на отбора на Световното първенство по футбол. Англичаните загубиха с по 1:2 от Италия и от Уругвай в първите си два мача от четвърта група на Мондиал..

публикувано на 20.06.14 в 13:02
Япония и Гърция не успяха да се победят на Световното

Гърция и Япония се самоубиха с нулево равенство

Отборите на Япония и Гърция завършиха 0:0 в скучно реми, като гърците играха близо час с човек по-малко заради втори жълт и червен картон на капитана си Константинос Кацуранис в 37-ата минута. Японците доминирха и владееха топката през по-голямата..

публикувано на 20.06.14 в 04:00
Луис Суарес вкара 2 гола при победата на Уругвай над Англия

Луис Суарес 2, Англия 1

Луис Суарес вкара два гола, а Уругвай победи Англия с 2:1 в поредната интересна среща от Световното първенство в Бразилия. Суарес, който лекуваше контузия, вкара първо в 39-ата минута с глава, а пет минути преди края донесе трите точки на своя..

публикувано на 20.06.14 в 00:32
Чезаре Прандели: Нядавам се ФИФА да разреши паузите за вода по време на мачовете

Чезаре Прандели: Надявам се ФИФА да разреши паузите за вода по време на мачовете

Южноамериканските отбори имат две основни предимства пред останалите на световното първенство в Бразилия, каза селекционерът на Италия Чезаре Прандели на пресконференцията преди двубоя срещу Коста Рика.   Те се приспособяват много..

публикувано на 19.06.14 в 22:33
15 са арестувани за нападението на английските запалянковци в Сао Пауло

15 са арестувани за нападението на английските запалянковци в Сао Пауло

Бразилската полиция арестува 15 души за нападението над английските запалянковци в Сао Пауло, съобщи говорител на местно полицейско управление.   Вследствие на инцидента десет привърженици на английския национален отбор по футбол са..

публикувано на 19.06.14 в 22:28
Колумбия победи Кот д’ Ивоар с 2:1

Колумбия победи Кот д’ Ивоар с 2:1

Колумбия победи Кот д`Ивоар с 2:1 в мач от трета група на световното първенство по футбол в Бразилия. На стадион „Насионал Мане Гаринча“ в столицата Бразилия след нулево равенство на полувремето, Колумбия поведе с два гола на Хамес Родригес в..

публикувано на 19.06.14 в 21:20
Отмар Хицфелд остава твърдо решен да прекрати кариерата си след световното

Отмар Хицфелд остава твърдо решен да прекрати кариерата си след световното

Селекционерът на швейцарския национален отбор по футбол Отмар Хицфелд заяви, че решението му да прекрати треньорската си кариера след Мондиал 2014 е окончателно и безвъзвратно. Знам, че бързо ще се отегча, когато всичко свърши...

публикувано на 19.06.14 в 18:06
Решават съдбата на Висенте Дел Боске след анализ на световното

Решават съдбата на Висенте Дел Боске след анализ на световното

Ръководството на Испанската футболна федерация ще направи анализ на представянето на отбора на Мондиал 2014, след което ще бъде взето решение за бъдещето на селекционера Висенте Дел Боске , съобщиха испанските медии. Снощи световните шампиони..

публикувано на 19.06.14 в 18:04
Карлош Кейрош напуска поста селекционер на Иран

Карлош Кейрош напуска поста селекционер на Иран

Карлош Кейрош напуска поста старши треньор на националния отбор на Иран по футбол след края на Мондиал 2014. Моето желание беше да остана, но от ръководството на футболната федерация на Иран и от спортното министерство на страната не..

публикувано на 19.06.14 в 18:01