Италия отпадна от Световното първенство, загуби и от Уругвай

Италия отпадна от Световното първенство, загуби и от Уругвай

Италия отпадна от Световното първенство по футбол . Четирикратният световен шампион  загуби с 0:1 от Уругвай в последния мач от груповата фаза на Мондиал 2014 година. Капитанът на южноамериканците Диего Годин се превърна в герой за своя отбор,..

публикувано на 24.06.14 в 23:46
Чезаре Прандели и Джанкарло Абате подадоха оставки в Италия

Чезаре Прандели и Джанкарло Абате подадоха оставки в Италия

Селекционерът на италианския национален отбор по футбол Чезаре Прандели и президентъ т на италианската футболна федерация Джанкарло Абете подадоха оставка след отпадането на тима от Световното първенство по футбол в Бразилия. Това се случи..

публикувано на 24.06.14 в 23:05

Мълния удари самолета на испанския национален отбор по футбол на прибиране в Мадрид

Испанският национален отбор по футбол се завърна в Мадрид по обeд. На кацане в столицата самолетът на "ла фурия" е бил ударен от мълния. До сериозни инцидент не се е стигнало, а капитанът на летателното средство веднага е успокоил всички пътници на борда...

публикувано на 24.06.14 в 15:00
Христо Стоичков

Христо Стоичков доволен от Световното първенство, харесва му Чили

Христо Стоичков е доволен от мачовете на Световното първенство по футбол в Бразилия. Многото голове в срещите са по вкуса на бившия български национал, който похвали представянето на отбора на Чили, класирал се за осминафиналите на Световното първенство...

публикувано на 24.06.14 в 14:38
Иван Ракитич

Иван Ракитич не скри разочарованието си от отпадането на Хърватия от Световното първенство

Полузащитникът на националния отбор на Хърватия по футбол Иван Ракитич не скри разочарованието си от отпадането на тима в груповата фаза на Световното първенство в Бразилия. Хърватите снощи загубиха решаващия трети мач от група "А" с 1:3 от Мексико и..

публикувано на 24.06.14 в 14:01
Алберто Дзакерони

Алберто Дзакерони извежда японците за задължителна победа над Колумбия

Треньорът на японския национален отбор Алберто Дзакерони заяви, че азиатците задължително трябва да спечелят срещу Колумбия в група "С" на Мондиал 2014. При успех "самураите" имат сериозни шансове да продължат напред в директните елиминации на Световното..

публикувано на 24.06.14 в 13:57
Чезаре Прандели - наставник на Италия

Италия – Уругвай пряко по програма "Хоризонт"

Тази вечер ще се изиграят още четири мача. От 19 часа в 4-та група са срещите: Коста Рика - Англия и Италия - Уругвай. Този двубой може да слушате пряко по "Хоризонт". Начело в класирането е Коста Рика с 6 точки, Италия и Уругвай имат по 3, а Англия..

публикувано на 24.06.14 в 13:56

Бразилските привърженици отпразнуваха подобаващо класирането за осминафиналите на Световното първенство

Бразилия отпразнува подобаващо класирането на националния отбор на страната за осминафиналите на Световното първенство по футбол, на което е домакин. "Селесао" разгроми Камерун с 4:1 снощи и спечели първото място в група "А". След успеха десетки хиляди..

публикувано на 24.06.14 в 13:52
Фолкер Финке

Фолкер Финке иска да остане селекционер на Камерун въпреки провала на Световното първенство

Фолкер Финке иска да остане старши треньор на националния отбор на Камерун по футбол въпреки фиаското на Световното първенство в Бразилия. Африканците останаха на последно място в група "А" без спечелена точка след три загуби от Мексико (0:1), Хърватия..

публикувано на 24.06.14 в 13:48

Холандия надделя над Чили в опит да избегне Бразилия

Отборът на Холандия си осигури първото място в група „B“, след като в пряк двубой победи Чили с 2:0. Мачът беше решен в последните петнадесет минути, като и двата гола отбелязаха влезлите като резерви Лерой Фер (77′) и Мемфис Депай(90+2′). Мачът..

обновено на 24.06.14 в 13:09

Мексико матира "Шахматистите" и ги прати у дома

Отборът на Мексико се класира за осминафиналите на Световното първенство по футбол в Бразилия след победа с 3:1 над Хърватия в последния си мач от група „А“. В началото на мача хърватите владееха повече топката, но не успяваха да създадат..

обновено на 24.06.14 в 12:50

Световният шампион Испания напуска Мондиал 2014 с достойнство след победата над Австралия

Световният шампион Испания победи с 3:0 Австралия и напуска Мондиал 2014 достойно, пишат медиите в страната. "Ла фурия" отпадна още след втория си мач в група "В" на Световното първенство, когато загуби от Чили с 0:2. Всички се страхувахме от третата..

публикувано на 24.06.14 в 12:40

Неймар поведе Бразилия към осминафиналите

Отборът на Бразилия пречупи Камерун с 4:1 в среща от група „А“ на футболния Мондиал. Домакините на Световното първенство спечелиха групата си с актив от 7 точки и в осминафиналите ще срещнат бойкия тим на Чили. За Камерун първенството приключи след три..

публикувано на 24.06.14 в 09:55

Посещаемостта на Световното по футбол по-висока от преди 4 години

Посещаемостта на мачовете от световното първенство по футбол е по-голяма в сравнение с тази от Мондиала през 2010 година. Половината от общо 64-те мача на шампионата на планетата в Бразилия вече приключиха, а средно по 50 913 зрители са наблюдавали на живо..

публикувано на 23.06.14 в 13:12
Мигел Ерера

Наставникът на Мексико: Сигурен съм, че ще се класираме за осминафиналите

Селекционерът на Мексико Мигел Ерера изрази пълна увереност, че неговите футболисти ще се класират за осминафиналите на Мондиал 2014 в Бразилия. Аз съм сигурен, че ние ще се класираме за осминафиналите. След това ще започна да мисля за следващия мач , каза..

публикувано на 23.06.14 в 12:54
Марио Балотели

Уругвай срещу Италия, Луис Суарес срещу Марио Балотели

Уругвай срещу Италия или Луис Суарес срещу Марио Балотели на световното първенство по футбол в Бразилия. Във вторник един от двата отбора и един от водещите футболисти в света за момента ще приключи участието си на Мондиала. Суарес и Балотели са смятани за..

публикувано на 23.06.14 в 12:50
Коста Рика-Англия

Доста промени в съставите за мача: Коста Рика - Англия

Два отбора с различни нагласи ще се срещнат във вторник в бразилския град Бело Оризонте - Коста Рика, най-положителната изненада на световното първенство по футбол досега и вече отпадналият тим на Англия. Коста Рика се класира за осминафиналите, след като..

публикувано на 23.06.14 в 12:46
Варела спаси Португалия с последната минута в мача срещу САЩ

Португалия не успя и срещу САЩ, чака чудо

Отборът на Португалия стигна до равенство 2:2 със състава на САЩ във втория си двубой от 7-а група на Световното в Бразилия. Късен гол в едва 5-ата минута на добавеното време на Варела остави някакви надежди но Роналдо и компания да играят на 1/8-финалите...

обновено на 23.06.14 в 08:46
Алжир победи Република Корея с 4:2

Алжир надигра Република Корея, продължава да мисли за 1/8-финал

Отборът на Алжир надигра състава на Република Корея с 4:2 в мач от 8-ма група на Мондиала в Бразилия и направи сериозна крачка към участие в 1/8-финалите. Победата на алжирците е първа за тях на световно първенство от 1982 година и влезе в история, защото..

публикувано на 23.06.14 в 00:10
Белгия е на осминафинал в Бразилия

Белгия е на осминафинал в Бразилия

Белгия се класира за осминафиналите на световното първенство по футбол в Бразилия , след като победи Русия с 1:0 , с голв 88-та минута на влезлия като резерва 19-годишен нападател Дивок Ориги пред 73 000 зрители на легендарния стадион "Маракана",..

публикувано на 22.06.14 в 21:46