Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

МВР издирва Кристиян Гочев, заподозрян за двойното убийство в столичния квартал "Хаджи Димитър"

Полицията в София все още издирва 28-годишния Кристиян Гочев, заподозрян за двойното убийство в столичния квартал "Хаджи Димитър". Младият мъж е наркозависим и с психично заболяване. Предполага се, че е избягал с червен лек автомобил. Хората, които имат информация за него, са призовани да се обадят в най-близкото полицейско управление на МВР.

Пред "Хоризонт" директорът на СДВР Младен Маринов съобщи, че за издирването са информирани и работещите по граничните пунктове:

Проверяват се негови близки връзки и роднински връзки, места, които е посещавал. Приключи повторният оглед на местопрестъплението, продължаваме издирването, ангажирани са абсолютно всички сили и средства на столична дирекция и на областните дирекции, граничните пунктове. Не се изключва нито една възможност, но и с оглед на това, че той е имал достатъчно време от извършване на деянието да предприеме действия да се укрие. Това, което е трябвало, сме го направили. Всички КПП-та са информирани, ако предприеме действия за напускане на страната, ще бъде задържан.




БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.