Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вокалистът и създател на "Годсмак" Съли Ерна с два концерта в НДК

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Вокалистът и създател на популярната група "Годсмак" Съли Ерна ще изнесе днес в НДК два концерта за българските си почитатели. От 2010 година насам той има и самостоятелна кариера, затова в двата му лайфа ще изпълнява песни и от първия си солов албум "Авалон", и от новия си албум, както и от групата, на която е основател, "Годсмак".

Това ще е изцяло един акустичен концерт. Ммузика, която ще е сведена само до акустично изпълнение. Това няма да е едно голямо шоу с осем или девет члена банда, а ще бъде едно много лично и интимно преживяване.

Мисля, че както в покера, човек печели и губи, много съм загубил в живота си, но и много съм спечелил. Имам прекрасна дъщеря и успешна кариера като изпълнител. Смятам, че по подобен начин и в покера човек и печели, и губи.

Съли Ерна пожела на българските слушатели:

Това, което бих искал да кажа на вашите слушатели и на моите фенове в България, е едно голямо благодаря. Благодаря ви за подкрепата, благодаря ви за това, че ме поканихте да дойда в България за втори път и мога да ви обещая, че стига да продължа да се занимавам с музика, колкото и време да е това, аз винаги ще се връщам тук.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Балет "Арабеск" представя първата си за сезона премиера под заглавието "Вива ла класика"

Тази вечер трупата на балет "Арабеск" ще представи на сцената на Музикалния театър първата си за сезона премиера - три танцови миниатюри, обединени от заглавието "Вива ла класика". Заглавието подсказва посоката, в която се насочва "Арабеск". Три заглавия от големия класически репертоар - "Лебедово езеро" от Чайковски, "Дон Кихот" от Рихард Щраус и..

публикувано на 14.11.13 в 11:14