Спечелете билети за „Така правят всички жени“ на „Ковънт Гардън“

До каква степен сте отдадени на своя любим? До каква степен му вярвате? И дали той Ви вярва? Спектакълът на Кралската опера в Лондон „Ковънт Гардън“ „Така правят всички жени“ поставя двама влюбени на изпитание под звуците на великолепна музика и с неочакван край. Млади и обещаващи таланти, сред които американският сопран Корин Уинтърс, под диригентството на Семьон Бичков участват в тази нова постановка на оперния шедьовър на Моцарт за /не/предсказуемата природа на любовта.

Режисьорът Ян Филип Глогер използва максимално възможностите на театъра, за да пресъздаде атмосферата на тази комедия, в която двама мъже се обзалагат, че ще спечелят чувствата на любимата на другия. Дон Алфонсо – кукловодът на любовния експеримент, в тази постановка е театрален режисьор, който използва декорите, реквизита и сценични трикове, за да създаде нови предизвкателства пред влюбените.

Прожекциите на „Така правят всички жени“ от кино сезона на Кралската опера в Лондон „Ковънт Гардън“ ще бъдат на 23-и, 26-и и 27-и ноември в кината „Арена“ в София, Варна, Стара Загора, Плевен и Смолян.

Българското национално радио ви дава възможност да бъдете сред публиката с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства „Каста дива”. Ако желаете да опитате късмета си в томболата, пишете ни на електронната поща castadiva@bnr.bg  до 19-и ноември. Моля, попълнете Вашето име и телефон за връзка! Жребият ще изтеглим в изданието на „Каста дива” на 20-и ноември от 20 до 22 ч. по програма "Хоризонт".

Пожелаваме Ви късмет!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!