Спечелете билети за Woolf Works на Кралския балет

На 22-ри, 25-и и 26-и март в кината "Арена" в София, Пловдив, Варна, Смолян, Плевен и Стара Загора ще бъдат прожекциите на следващия спектакъл от кино сезона на Кралската опера в Лондон „Ковънт Гардън“. В изпълнение на Кралския балет ще видим иновативната и отличена с престижни награди творба на талантливия английски хореограф Уейн Макгрегър „Woolf Works“. В този балет Макгрегър умело преплита теми от три от най-известните романи на Вирджиния Улф – „Мисис Далауей“, „Орландо“ и „Вълните“, с елементи от нейните писма, есета и дневници. Музиката е създадена от Макс Рихтер.

Българското национално радио Ви дава шанса да бъдете сред публиката на концерта с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства „Каста дива”. Можете да опитате късмета си в томболата, като ни пишете на електронната поща castadiva@bnr.bg до 15-и март. Моля, отбележете своето име и телефон за връзка! Пожелаваме Ви късмет!

Томболата ще бъде изтеглена в изданието на предаването „Каста дива“ на 19-и март от 20 до 22 ч. по програма „Хоризонт” на БНР.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!