Спечелете билети за „Вълшебната флейта“ на Ковънт Гардън

| обновено на 05.10.17 в 12:39

Киносезон 2017/2018 на Кралската опера в Лондон „Ковънт Гардън“ ще започне с прожекции на моцартовия шедьовър „Вълшебната флейта“ в кината "Арена" в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Смолян, на 11-и октомври от 19 ч., на 14-и октомври от 18 ч. и на 15-и октомври от 16 ч.

В класическата постановка на прочутия английски режисьор Дейвид Маквикър сериозното и комедията се преплитат в един фантастичен свят на танцуващи животни, летящи машини и ослепително блестящи небеса. Джулия Джоунс дирижира разкошната продукция на „Вълшебната флейта“ на Ковънт Гардън. В прекрасния изпълнителски състав блестят френският колоратурен сопран Сабин Дьовиел в ролята на Царицата на нощта и английският баритон Родърик Уилямс като Папагено.

Българското национално радио Ви дава шанс да бъдете сред публиката на това изискано музикално удоволствие с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства и културен туризъм „Каста дива“. Ако желаете да участвате в томболата, пишете ни на електронната поща castadiva@bnr.bg до 6-и октомври. Жребият ще бъде изтеглен в изданието на „Каста дива“ на 8-и октомври от 20 до 22 ч. по програма „Хоризонт“.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!