Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ватерполистите до 15 години от "Арда 2008" заминават на първенство във Враца



Момчетата до 15 години от отбора по водна топка "Арда 2008" Кърджали заминават днес на първенство във Враца. Това е първият им мач за 2019 година, а първенството е Регионално. Отборите с които ще се състезават са Славия, Ботев-Враца и ЦДНА. Това каза за Радио Кърджали треньорът Иван Кръстев: "Заминаваме за Враца, с момчетата на възраст от 15 години на регионално първенство. В регионалното участваме отбори от Кърджали, Враца и София.

 Чуйте Иван Кръстев, треньор по водна топка на "Арда 2008".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Тръгна ретро ралито "Марица 2024"

Петдесет и три екипажа от цялата страна се отправиха по маршрута на десетото издание на ралито за ретро и класически автомобили „Марица 2024“.  Домакин е Авто мото ретро клуб  Кърджали. Тази година атрактивните возила ще мерят сили в издръжливост в разстояние от 409 км по трасето Пловдив – Кърджали – ГКПП Маказа – Кавала – Александруполис...

публикувано на 10.05.24 в 17:04
Иван Минев

Общински съветник поиска еднакъв номер за всяка партия в бюлетината при трите избора в Хасково

Да се запази номерът от бюлетината за европейските и парламентарните избори на съответната политическа формация и за частичните местни избори, които ще бъдат произведени в Хасково през месец юни, поиска общинският съветник от ГЕРБ Иван Минев. Той е изпратил искането си с официална молба до Централната избирателна комисия. Идеята е да бъдат..

публикувано на 10.05.24 в 16:13

Милко Багдасаров стана "Учител на годината" в категория "Директор"

Милко Багдасаров стана "Учител на годината" в категория "Директор" в тазгодишния национален конкурс, организиран от Синдиката на българските учители към КНСБ. Това съобщи председателят на регионалната структура на организацията в Кърджали Нели Арнаудова. "Тази година от Кърджали имахме само един представител и той беше в направление "Директори", но..

публикувано на 10.05.24 в 15:01

По-малко увеличение на пенсиите заради по-ниската инфлация

Повишението на пенсиите от 1-ви юли може да бъде с 10%, а не с 11%, както е заложено в бюджета на Държавното обществено осигуряване за тази година. Причината е в отчетената официално по-ниска инфлация от прогнозните разчети. Предложението се съдържа в проект на решение на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт, научи БНР. Заседанието на..

публикувано на 10.05.24 в 14:15

Иван Звездев готви пиле с булгур в Хасково в неделя

Кулинарното музикално шоу на Иван Звездев и Ана Мария, което е част от Националния събор "Китна Тракия пее и танцува" ще се проведе в неделя, 12 май 2024 г., от 16,00 часа на поляната пред голямата сцена в парк Кенана в Хасково, вместо на 10 май, както беше обявено по-рано. Промяната се налага заради неблагоприятните метеорологични условия, съобщават от..

публикувано на 10.05.24 в 13:13

В Ардино отбелязаха Световния ден на двигателната активност

Ползите от физическата активност за осигуряване на дълголетие обсъдиха ученици от СУ "Васил Левски" в Ардино.  С информационна кампания под мотото "Движението - това е здраве" беше отбелязан  Световният ден на двигателната активност - 10 май. Организатор на кампанията е Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и..

публикувано на 10.05.24 в 12:49

АРДА посреща Ботев (Пд) в събота

В продажба са вече билетите за срещата на АРДА с Ботев (Пд). Кърджалийският отбор се изправя срещу пловдивския тим в среща от 33-ти кръг на efbetЛИГА. Двубоят е от груповата фаза, която дава право на участие на бараж за Европа. Срещата е с начален час 17:00. Феновете вече могат да закупят билети на касите на АРЕНА АРДА, които ще работят в..

публикувано на 10.05.24 в 11:22