Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тунчев доволен от победата на "Арда"

Александър Тунчев
Снимка: официален сайт ПФК Арда Кърджали

Наставникът на Арда Александър Тунчев бе доволен от успеха на неговия отбор при визитата на Локомотив (София). Специалистът е на мнение, че докато има шанс за седмата позиция, неговият тим ще се бори със Славия. 

“Тази победа бе важна, за да запазим интригата за седмото място. Не беше лесно със сигурност. Нашата стара слабост - статичните положения, се показа. Радвам се, че успяхме да се вдигнем и да успокоим играта за трети гол. Говорихме, че 2:0 е най-коварният резултат и това се показа. Ще направим всичко възможно, за да вземем победи до края. Ако сме по-добри от Славия, добре, ако не сме, ще ги поздравим”, каза още Тунчев. 

Срещата от 35ти кръг на футболното ни първенство е на 1 юни от 20 часа на стадион Арена Арда.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Ергюнал Сабри-Оги заминава за турнир в Тайланд

Бронзовият медалист от Европейското първенство в Белград боксьорът Ергюнал Сабри заминава днес за София и оттам за Тайланд.  Турнирът в Тайланд е последен шанс за квота за Олимпиадата, която ще се проведе в Париж.  Квалификациите ще  са от 20 май до 3 юни. "Това ще бъде най-трудния турнир за годината, а може би и в цялата ми кариера досега",..

публикувано на 07.05.24 в 14:40

"Славия" и "Арда" завършиха с нулево и безлично реми в София

Отборите на "Славия" и "Арда" завършиха 0:0 в първа среща от 32-ия кръг на футболното ни първенство в групата за разпределение на местата от 7-мо до 10-то. Така шансовете на домакините от София за седмата позиция станаха почти илюзорни, съобщи БНР. Тимът воден от Златомир Загорчич има актив от 37 точки и заема 10-то място, а "Арда" е 9-ти с 41 пункта...

публикувано на 07.05.24 в 07:29

Арда гостува на Славия в София

Славия и Арда излизат един срещу друг в среща от втория кръг на плейофната фаза в групата, даваща право на участие на бараж за евротурнирите. Мачът започва в 17.45 ч. на стадион "Александър Шаламанов" в София. Главен съдия е Стоян Арсов. В момента домакините от Славия са на  10-та позиция в класирането на професионалната футболна лига с актив от 36..

публикувано на 06.05.24 в 14:48

"Саяна Хасково" победи втория отбор на "Берое" с 2:0

Отборът на “Саяна” Хасково се поздрави като домакин с победа над “Берое II” Стара Загора в среща от Югоизточна Трета лига. Хасковските футболисти се наложиха с резултат 3 на 0 над заралии на стадион “Хасково”.   За Саяна точни бяха Ангел Костов , който отбеляза два гола и Милен Танев. "Мачът се разви много добре за нас срещу младите момчета на втория..

публикувано на 04.05.24 в 16:41

Футболна Академия Арда 1924 се сприятели с нов международен отбор

Футболна Академия Арда 1924 се сприятели с поредния чуждестранен отбор. Това e  гръцкият ФК Акритес - Комотини. След като са гостували в Кърджали на  стадион Горубсо, двата отбора подписват споразумение, съобщи Благовест Саръев, треньор на Футболна Академия Арда 1924 и  регионален мениджър в Българска Асоциация по Мини футбол. Това е..

публикувано на 03.05.24 в 10:30

Цветелина Георгиева от СКТМ „Юнак“ - Ардино стана абсолютен шампион

Истински фурор на състезателките на СКТМ „Юнак“ - Ардино Цветелина Георгиева и Сиделя Мутлу на Държавното индивидуално първенство за девойки до 19 години в Горна Оряховица. За трета поредна година Цветелина стана абсолютен шампион във всички дисциплини по категоричен начин. Тя спечели първото място на индивидуално, двойки и смесени двойки. Сиделя..

публикувано на 30.04.24 в 09:59

"Юнак" от Ардино отново са шампиони по тенис на маса до 19 г.

Тенисистите на Спортен клуб по тенис на маса /СКТМ/ „Юнак“ от Ардино за поредна година са шампиони на България отборно до 19 години за сезон 2023/2024 г.  Във финалната среща възпитаниците на треньора Бейхан Емин надиграха тима на „Стоянстрой“ от Пловдив с 3:1 гейма. Трети в класирането е отборът на „Миньор“ от Перник.  В Горна Оряховица се провежда..

публикувано на 26.04.24 в 16:29