Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Усмихни се, човече" - приканва ни Георги Мамалев с биографията си

Георги Мамалев ще представи автобиографичната си книга "Усмихни се, човече!" днес от 19.00 ч. в зала "42" в НДК. Най-веселите истории на актьора са събрани в томчето с подзаглавие "Забавни случки от моя живот". Негов съавтор е журналистът Весел Цанков, който сподели пред Радио София, че двамата се познават и работят заедно от много отдавна - от около 25 години и обясни:

Всичко това, което е в книгата, е всъщност неговия живот. Тя е подредена от детските му години досега - най-различни истории, срещи с десетки интересни хора, работата му с най-големите звезди на българския театър и българското кино - актьори, режисьори, автори. В книгата има не само смешки. Тези истории показват какво правят хората на театъра и на киното, когато ние не ги виждаме на сцената и на екрана.

Георги Мамалев и Весел ЦанковСлед 10 години на малкия екран с "Клуб НЛО" и десетки роли във филми и спектакли Георги Мамалев има какво да разкаже. Дори най-големите му фенове не са чували забавните истории зад кадър, в които участват Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Тодор Колев, Константин Коцев, Велко Кънев, Павел Поппандов, Стефан Данаилов, Антон Радичев и много други обичани артисти.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!