Благотворителна изложба за Ели в Културния център на Радио Пловдив

| обновено на 28.05.18 в 09:50

Благотворителна изложба живопис, акрил и пастел, на Красимир Даскалов ще бъде представена в Културния център на Радио Пловдив на 28 май от 17.30 часа. 

Средствата от продажбата на  десетте платна ще бъдат предоставени за лечението на нашата колега и приятел Елисавета Дафова, която страда от  заболяване, познато като едно от редките в света. 

Авторът е завършил философия в СУ „Св. Климент Охридски", има няколко участия в общи, както и самостоятелни изложби.  

Началната стойност на картините е 50 лв.  

Разговорът с Красимир Даскалов е в звуковия файл. 





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Теодосий Спасов Фолк Квинтет с концерт в Първо студио на Радио Пловдив

Теодосий Спасов Фолк Квинтет ще гостува в Първо студио на Радио Пловдив на 5-и юни, вторник. Началото на концерта, който е в рамките на Камерна сцена Пловдив, ще е в 19.00. Теодосий Спасов Фолк Квинтет предлага уникална смесица от джаз, фолк, етно в изпълнение на виртуозния кавалджия Теодосий Спасов и музикантите Пейо Пеев (гъдулка), Иван..

обновено на 05.06.18 в 10:14

"Спектрум" представя "The Sound of A Cappella" в Първо студио на Радио Пловдив

"The Sound of A Cappella"  така се нарича концертът, който вокалната група "Спектрум" ще изнесе в Първо студио на Радио Пловдив на 14 ноември, вторник, от 19.00 часа. Концертът е част от програмата на "Камерна сцена" - Пловдив. Група "Спектрум" е единствен по рода си български вокален ансамбъл, чийто репертоар съвместява поп и джаз в сложни..

обновено на 14.11.17 в 06:13

„Неопренова молитва“ на Оркней Дамянов в Радио Пловдив

Книгата на Оркней Дамянов „Неопренова молитва“ ще бъде представена днес в Първо студио на Радио Пловдив.  Оркней е псевдоним на журналиста Нейко Дамянов, подписал стотици заглавия в пловдивските издания "Отечествен глас" и "Марица", както и в централния печат.  Автор е на документалната повест за алпиниста Христо Проданов "Не съм далече",..

публикувано на 10.10.17 в 07:05

Петър Ангелов гостува отново в Радио Пловдив

Изложба - абстрактна живопис открива в Културния център на Радио Пловдив художникът Петър Ангелов. Както и при предишното си представяне, авторът излага 12 платна с убеждението, че числото е сакрално и притежава особена сила.  Изложбата е посветена на неговата съпруга като подарък за половинвековния им съвместен живот.  Петър Ангелов е..

обновено на 06.10.17 в 05:46

"Кабарето под небето" в Културния център на Радио Пловдив

Романът на Йохан Девлетян "Кабарето под тепето" ще бъде представен в Културния център на Радио Пловдив на 5 октомври, четвъртък. Новата книга на Йохан Девлетян е издание на ИК "Жанет 45" и за нея ще говори литературният критик Здравко Дечев. Началото на срещата е в 18.00 часа в Първо студио. "Кабарето под небето" идва след  двата сборника с разкази..

обновено на 05.10.17 в 05:33

Тромпетистът Майкъл Моусман с концерт в Първо студио на Радио Пловдив

Световната звезда Майкъл Моусман ще открие есенното издание на осмия сезон на „Камерна сцена Пловдив“. Събитието е на 28 септември от 19 часа в Първо студио на Радио Пловдив. Майкъл Моусман е американски джаз и латино-джаз тромпетист, аранжор и директор на джаз отдела на колежа в Куинс, Ню Йорк. Той пристига в България по покана на Фондация Groove..

публикувано на 25.09.17 в 10:06

Джаз трио представя проектът "Съзнание" в Първо студио на Радио Пловдив

Тромбонистът   Георги Корназов   пристига от   Париж,   за да представи проекта Сonscience (Съзнание). Концертът, част от поредицата джаз събития, инициирани от Камерна сцена - Пловдив,  ще бъде на 17 май, сряда, от 19.00 часа в Първо студио на Радио Пловдив. Домакините остават верни на идеята и мисията си да представят безапелационно..

обновено на 17.05.17 в 06:11