"BNR BurgasJam Radio" - откритото ни студио посветено на BurgasJam 2018

| обновено на 07.07.18 в 08:44

БНР Бургас ви дава още една възможност да бъдете част от второто издание на Burgas Jam 2018. Защото и ние ще сме там и ще излъчваме подготовката и самия старт на единствения китарен фестивал в България. 

В откритото ни студио на Морска гара - Бургас ще ви срещнем с част от легендарните китаристи, които ще се включат в шоуто. Ще си поговорим и с най-екзалтираните фенове на събитието.

Водещи на живото предаване от сърцето на Burgas Jam 2018 ще бъдат Петя Янакиева и Жоро Янакиев. Не пропускайте специалното ни издание "BNR Burgas Jam Radio" на 7 юли, от 16 до 18 часа. 


А ето и кои спечелиха билетите от играта на БНР Бургас. Те се снимаха, пратиха ни снимка и доказаха, че са истински фенове на Burgas Jam. На 7 юли ще имат удоволствието да чуят и да свирят с тези китаристи на живо. Късметлиите са:

1. АНИТА РИЗОВА
2. Иван Койчев от Instagram
3. Мария Цветанова
4. Teodora Radilova
5. Zdravko Todorov
6. Марина Янкова
7. Янко Костов
8. Гергана Панайотова от Instagram
9. Kristina Siderova
10. Божидар Чавдарски от Instagram

Можете да си вземете по всяко време своите билети от БНР Бургас на ул. „Филип Кутев“ 2. 






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

С парти под открито небе празнуваме рождените дни на "РапДозер" и "БулДозер"

Двоен повод за парти имаме този петък (28.09). Отбелязваме шестия рожден ден на " РадиоБулдозер ", платформата за алтернативна музика в ефира на БНР Бургас . Част от нея е и " РапДозер ", мястото за хип хоп и бг рап. По този повод, екипът е приготвил истинско парти под открито небе, на сцената на "Охлюва". Ще звучат много бас вибрации, много хипхоп,..

обновено на 28.09.18 в 11:55
Кметът на Царево Георги Лапчев в разговор с водещите Петя Янакиева и Мариян Иванов

Радио Бургас огласи площада в Царево за третия си рожден ден

От Царево днес стартира празничният тур под мотото „Радио Бургас - близо до вас!”, вдъхновен от третия рожден ден на медията. Целта на кампанията е да се чуе гласът на слушателите, да се поставят техните въпроси пред местната власт и да се улови духът на Южното Черноморие в навечерието на сезона. В истинско събитие за Царево се превърна откритото..

публикувано на 20.05.15 в 13:25