С парти под открито небе празнуваме рождените дни на "РапДозер" и "БулДозер"

| обновено на 28.09.18 в 11:55

Двоен повод за парти имаме този петък (28.09). Отбелязваме шестия рожден ден на "РадиоБулдозер", платформата за алтернативна музика в ефира на БНР Бургас. Част от нея е и "РапДозер", мястото за хип хоп и бг рап. По този повод, екипът е приготвил истинско парти под открито небе, на сцената на "Охлюва". Ще звучат много бас вибрации, много хипхоп, рап, реге, дръменбейс и дъбстеп.

В 18 ч. на сцената се качва Daft Dub с винилов сет от реге, дъб и хипхоп. Той ще е последван от водещите на "РапДозер" – Рап и Чук, които ще изпълнят някои от своите парчета на живо. Веднага след тях Газа, от една от най-популярните рап групи в България – "Нокаут", ще изненада всички с уникален сет. На финала продуцентът на проекта D!MONO ще представи сериозна селекция от най-качествените и най-разтърсващи тежки електронни парчета за последните 10 години.

Очакваме феновете на двете предавания и почитателите на тези стилове да се присъединят към нашия празник в Бургас.


Снимка


Можете да слушате "РадиоБулдозер" всеки петък от 21 до 23ч. в ефира на БНР Бургас или онлайн



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"BNR BurgasJam Radio" - откритото ни студио посветено на BurgasJam 2018

БНР Бургас ви дава още една възможност да бъдете част от второто издание на Burgas Jam 2018 . Защото и ние ще сме там и ще излъчваме подготовката и самия старт на единствения китарен фестивал в България.  В откритото ни студио на Морска гара - Бургас ще ви срещнем с част от легендарните китаристи, които ще се включат в шоуто. Ще си поговорим и с..

обновено на 07.07.18 в 08:44
Кметът на Царево Георги Лапчев в разговор с водещите Петя Янакиева и Мариян Иванов

Радио Бургас огласи площада в Царево за третия си рожден ден

От Царево днес стартира празничният тур под мотото „Радио Бургас - близо до вас!”, вдъхновен от третия рожден ден на медията. Целта на кампанията е да се чуе гласът на слушателите, да се поставят техните въпроси пред местната власт и да се улови духът на Южното Черноморие в навечерието на сезона. В истинско събитие за Царево се превърна откритото..

публикувано на 20.05.15 в 13:25