Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бургаският административен съд реши Любослав Пенев да не напуска България

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остава със забрана да пътува в чужбина, реши Бургаският административен съд. Забраната е от МВР във връзка с необслужен кредит към Сибанк в размер на повече от 2 млиона лева заедно с лихвите. Пенев възнамерява да потърси обезщетение от Сибанк за уронване на авторитета и разкриване на банкова тайна и изрази надежда, че Върховният административен съд ще отмени забраната.Освен това съдът наложи запор върху заплатата и сметките на Любослав Пенев

Адвокатът на Пенев, Михаил Хаджиянев обясни, че е подал искане за спиране изпълнението на заповедта, защото ако тя бъде изпълнена веднага ще настъпят вреди за неговия клиент.

Същевременно Пенев определи групата от 20 футболисти за двубоя, като извън нея отново остана защитникът Кирил Котев след неубедителните си изяви напоследък.

Футболистите на ЦСКА заминават за Лондон утре в 12 часа с чартърен полет. Начело на отбора ще бъде Радослав Здравков. В 21.30 часа Здравков ще даде пресконференция на ст. "Крейвън котидж", а половин час по-късно е и тренировката на българския отбор. Срещата Фулъм - ЦСКА е в четвъртък от 22 часа и 5 минути.

/К.И./

 

По публикацията работи: Даниела Костадинова - кор. на БНР в Бургас
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна