Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"ЦСКА" отложи с един ден подготовката, май чака нов треньор

 

Футболистите на "ЦСКА" ще започнат подготовка за пролетния полусезон с един ден закъснение. "Армейците" трябваше да стартират заниманията си в сряда, но ще направят това ден по-късно, съобщиха от клуба. Промяната още повече засили слуховете, че се подготвя смяна на треньора на тима Любослав Пенев.

По-рано днес се появи информация, че Надзорният съвет на "ЦСКА" ще обсъжда смяна на старши треньора на "червените".

"Ще се съберем, за да решим неговото бъдеще. Отношението на Любо Пенев през последните две седмици към "ЦСКА" и нас като ръководство е меко казано несериозно. Не може да го търсим всеки път с дни, за да разговаряме за селекцията и подготовката, а той да ни се крие и да ни върти номера. Повече не искам да коментирам", заяви единият от собствениците на клуба Димитър
Борисов
.

"ЦСКА" вече се сдоби с първото си попълнение през зимната пауза - договор с тима за 3 години подписа капитанът на "Пирин" Борис Галчев. До края на деня трябва да бъдат финализирани трансферите на македонеца Игор Митрески, румънеца Даниел Панку, на Димитър Илиев и Кирил Акалски от "Локомотив" Пловдив. От "ЦСКА" потвърдиха, че трима от играчите на тима - Николай Чипев, Янко Сандански и Александър Събев са прекратили договорите си по взаимно съгласие.


 

/С.К./
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна