Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пускат пропуските за откриването на новата зала в понеделник

В понеделник пускат пропуските за откриването на новата спортна зала в София на 30-ти юли
Снимка: Архив

 

През седмицата бе подписан договора за спонсорство за новата многофункционална зала в столицата, която ще носи името "Арена Армеец". От застрахователното дружество, според договора, трябва да осигурят по 1 милион и 80 хиляди лева годишно, а срокът е за 6 години. На подписването присъстваха министърът на спорта Свилен Нейков, изпълнителният директор на Национална спортна база Петър Божилов, кметът на столицата Йорданка Фандъкова и представители на фирмата-спонсор.

Пропуските за откриването на новата спортна зала в София ще бъдат пуснати в понеделник в 10 часа. Около 12 000 безплатни талона ще бъдат раздадени на касите на "Арена Армеец София", като всеки привърженик ще може да вземе максимум 2 пропуска. Официалното откриване е насрочено за 30-ти юли, като кулминацията ще бъде волейболният мач между отборите на България и Сърбия.

Входовете ще бъдат отворени в 17 часа, а срещата трябва да започне в 18.37. Организаторите са предвидили музикална програма и заря като част от церемонията по откриването.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна