Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Един загинал и четирима пострадали след катастрофа тази сутрин

Снимка: "Дневник"

Четирима души са пострадали, а един е загинал при тежка катастрофа между автобус и лек автомобил, станала тази сутрин около 7.10 часа на пътя София-Сливница. По първоначална информация инцидентът е предизвикан от навлизане в насрещното движение на лекия автомобил. В момента движението в двете посоки се отклонява по стария път през град Сливница. Вероятната причина за катастрофата край Сливница от тази сутрин, при която на място загина 55-годишен мъж, е самоубийство, каза директорът на Областната дирекция на МВР в София Николай Николов.

Автомобилът със сериозна скорост се е врязъл в автобуса, който от искрата се подпалва и вече е неизползваем, заяви за "Хоризонт" Ивайло Константинов - директор на "Юнион Ивкони". От фирмата ще подпомогнат гражданите, които са останали без документи. Хубавото е, че няма жертви и сериозно наранени от пътниците, допълни той.

Автобусът много бързо се подпали, за кратко време всички напуснаха превозното средство, което много бързо изгоря, заяви в интервю за "Хоризонт" една от пътничките Радост.

Разговорът на Татяна Величкова с Ивайло Константинов - директор на транспортната фирма "Юнион Ивкони" и на Татяна Величкова и Виолета Ашикова с пътуваща в автобуса Радост, както и обобщената информация от Даниел Инков, можете да чуете в звуковите файлове. 

 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна