Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В "Стяуа" притеснени от мача срещу "ЦСКА"

Наставникът на "Стяуа" Рони Леви изглеждаше притеснен преди срещата реванш от Лига Европа срещу "ЦСКА"
Снимка: Интернет

 

Старши треньорът на "Стяуа" Рони Леви очаква тежък мач утре в реванша срещу "ЦСКА" от плейофа за Лига Европа, но е уверен, че "Стяуа" ще се класира за групите на турнира.

"Имаме добра преднина от 2:0, но българският отбор игра много добър футбол в първия мач. "ЦСКА" е силен отбор, със силни футболисти и знаем, че утре ни чака тежък мач. Нашите амбиции са да влезем в групите на Лига Европа и се надявам, че утре ще бъде хубав ден за нас.", каза Рони Леви.

Наставникът на румънците не се притеснява, че ще има много фенове на "ЦСКА" на стадиона утре.

"Хубаво е, че ще има повече публика. Това още повече ще ни амбицира. Винаги е по-хубаво да се играе на пълен стадион, отколкото на празен. Ние сме фаворити, но това все още не значи нищо. Шансовете ни да продължим напред са големи и ще дадем всичко от себе си да довършим задачата си и отстраним "ЦСКА". Имаме двама контузени, но има кой да ги замести. Понякога тренираме дузпи, но специално за този мач не сме отделяли специално внимание", коментира Рони Леви.

Мачът срещу "ЦСКА" ще бъде по-специален за защитника на "Стяуа" Валентин Илиев, който ще се изправи срещу бившия си отбор, на който беше капитан преди време.

"От личен опит знам какъв е манталитетът на "ЦСКА". Ще се борят до последния съдийски сигнал, затова трябва да внимаваме. Не искам да влизам в полемики със собственика на "ЦСКА" Димитър Борисов. Той мисли, че "ЦСКА" ще спечели с 4:0 и това е нормално. Аз го казах още след първия мач - ЦСКА не е за подценяване.", каза Илиев.

 

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени