Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Волен Сидеров: Оттук нататък "Атака" няма да подкрепя ГЕРБ

Снимка: БГНЕС

Оттук нататък "Атака" няма да подкрепи ГЕРБ, заяви лидерът на партията и кандидат за президент Волен Сидеров.

Поведението ми ще бъде като на български националист, който има широтата и доброжелателното виждане да даде година – две възможност на управлението на ГЕРБ да поеме по линията на националния интерес. Управлението на ГЕРБ обаче пое по наклонената плоскост на националното предателство. Така че няма как да получи подкрепа от мен. Гласувалите за „Атака” няма да подкрепят Плевнелиев, няма да подкрепят и Калфин. Няма да подкрепят тези кандидати – изкуствени, фалшиви, надути, като надуваеми секс кукли, категоричен е Сидеров. 

Лидерът на "Атака" коментира още: 

Не ме интересува Бойко Борисов. Аз не съм се женил за него. Не сме гаджета, та да се караме. Бойко Борисов си е Бойко Борисов. Той да внимава как управлява, защото вече нарушава националният интерес доста сериозно. Това го казвам открито, казвам му го десетки пъти. Той избягва среща с мен вече няколко пъти. Това е за негова сметка. Аз и моите колеги от „Атака” бяхме коректни с Бойко Борисов и неговата партия. Той е този, който не беше коректен.

Сега ни успиват и ни хвърлят прах в очите с ЕС и сега Борисов се връща да отчита пак някакви успехи. Абсолютни глупости и абсурди. Предстои да плащаме за фалита на Гърция. Бедна България ще плаща за фалита на Гърция, може би и на Португалия и Испания. Категорично сме против това. Ние сме за преразглеждане на целия икономически модел. Трябва да се решат въпросите с циганската престъпност и ислямизацията на България. По тези въпроси Борисов си направи оглушки 2 години.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна