Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

MONYX посвещава новото си видео на И АЗ МОГА

Снимка: Архив

Музикантът, който наскоро оглави американска радио класация за инди музика и се задържа на върха й цели 4-ри седмици, засне видео клип към втория си сингъл “Can’t get enough”, който дарява на инициативата И АЗ МОГА / I Can Too.

Видеото е със силен емоционален заряд и има социална насоченост. В знак на съпричастност, талантливият изпълнител посвещава песента си на И АЗ МОГА в подкрепа създаването на Център за деца с аутизъм в град Пловдив. Броят на тези деца надвишава 16 000 в цялата страна. Клипът популяризира краткия sms номер 1415 за набиране на средства за създаването на този Център.
Музиката и аранжиментът на песента са на Monyx, текстът отново е дело на Христо Христов (ex P.I.F, VOXX), а клипът е заснет от Адриана Янкулова - режисьор и операторът Петко Лунгов, които се включват напълно безвъзмездно.

Monyx нашумя през 2010 година, след като стартира самостоятелния си проект и пусна първия си видео сингъл „Coffee is over”, който изключително бързо спечели сърцата на феновете и проби в класацията World Chart Express на музикалната телевизия MTV.

/Е.А/

По публикацията работи: PR материали
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени