Време за живот

Снимка„Време за живот“ е предаването за теб, за този, който обича музиката, която и ние обичаме, за хората, които вярват, че с работа, талант и усилия нещата могат да се случват, за тези, които знаят как да се забавляват и да продължават да се развиват! 

С теб сме всяка сряда от 20:00 до 22:00 часа. Само по „Хоризонт“. 

Екипът на предаването: Елена Ангелова, Радослава Топалова

www.facebook.com/VremeZaZivot 
zajivot@bnr.bg

Публикации

Филмът "До последния каприз" разказва историята на виртуозен цигулар и жертвата към съвършенството

Премиерата на  "До последния каприз" е на 26 май, а от 27 май тръгва по кината в страната.   Сюжетът на филма разказва историята на световноизвестен цигулар от български произход, който отдавна е напуснал България и целия си живот е посветил на..

публикувано на 19.05.22 в 16:25

Фестивалът "Swing by the Sea" във Варна с трето издание през уикенда

"Swing by the Sea" и "Swing Society" се завръщат във Варна от 13 до 15 май. След успешните първи две танцови събития в морската столица, преподавателите разширяват програмата с нови стилове и артисти, за да разкрият още повече от афроамериканската..

публикувано на 14.05.22 в 14:11
Песента

Холивуд номинира Борислав Славов и Илона Иванова в категория "Най-добра песен за видеоигра"

"I want to live"   на Борислав Славов и Илона Иванова е сред избраните песни-финалисти на световните награди на Холивудската Музикална Медийна Академия.  Дуетното изпълнение е част от саундтрака на една от най-мащабните видеоигри в медийната..

публикувано на 14.11.21 в 22:46

Катрин Давидкова представя сингъла „November“ от предстоящия си албум

През 2020-та година поканихме Катрин, за да представи дебютното си EP – "9297", което трябваше да има своята премиера пред публика, но пандемията променя плановете на младата певица.  „Всички се обърнахме навътре и търсихме вдъхновение, където..

публикувано на 06.11.21 в 18:40
Лулу с част от картините от

Изложбата „Живот с корона“ – един разказ за човека към човека

Зад артистичния псевдоним, даден й от децата, на които е преподавала рисуване, Лиляна Петрова разкрива своето собствено виждане за изкуство. Тя познава много добре живописната традиция, но обича да експериментира с техники, цветове и материи. През..

публикувано на 05.11.21 в 16:35

Ефектът Бурдейн продължава с „Кулинарни пътешествия“

„Докато подготвяхме книгата за издаване през пролетта на 2018, не съм предполагала какво може да се случи след няколко месеца“, казва  Лори Уливър  пред американския журналист Андерсън  Купър. След  ненавременната смърт на Антъни Бурдейн, неговата..

публикувано на 16.10.21 в 20:07

Георги Костадинов от „Гласът на България“: Искам да докосна хората с гласа си, без да е насила

Георги изпя песента „A song for you “ на Donny Hathaway и се превърна в един от фаворитите за финал на  публиката и журито в музикалното шоу. https://www.youtube.com/watch?v=kpMAZsv5YPw Той е на 32 години, роден е в Добрич, но живее в..

публикувано на 12.10.21 в 21:20

Цветелина Цветкова: „Зелената жилетка“ е като живота. Има от всичко.

„Това е дишаща, непресторена, топлокръвна книга. От най-редките. Само те са в състояние да ни хванат за ръката, за да ни отведат на местата, които все отлагаме да посетим. И когато пристигнете, сигурно ще усетите, че не вие сте разлистили книгата, а..

публикувано на 21.09.21 в 17:20

Милена Цветкова – момичето, което подрежда хаоса в дома и живота ни

„Домът ни е като кутията на Пандора, не знаеш какво ще откриеш зад всяка врата“, споделя Милена Цветкова, която повече от 15 години работи в света на киното и телевизията като стилист. Напрежение и безкрайни работни дни на пълни обороти в мащабни..

публикувано на 30.06.21 в 17:58

Еносиастът Иван Македонски: Съвършеното вино е несъвършено

За себе си Иван Македонски казва, че виното е сбъдната мечта. Професионално се занимава с  еносиазъм още от  гимназията, а след това и по време на следването си в Пловдив. Тогава разбира, че опознаването му е нелека задача, но и обогатява..

публикувано на 30.06.21 в 17:26