Време за живот

Снимка„Време за живот“ е предаването за теб, за този, който обича музиката, която и ние обичаме, за хората, които вярват, че с работа, талант и усилия нещата могат да се случват, за тези, които знаят как да се забавляват и да продължават да се развиват! 

С теб сме всяка сряда от 20:05 до 22:00 часа. Само по „Хоризонт“. 

Екипът на предаването: Елена Ангелова, Радослава Топалова

www.facebook.com/VremeZaZivot 
zajivot@bnr.bg

Публикации

Цветана, ножица, хартия

"Хартията е много интересен материал, защото от парче хартия или картон можеш да направиш абсолютно всичко, стига да си достатъчно упорит. Да имаш въображението и хъса да го направиш! Според мен е супер интересно да се експериментира с хартията в..

публикувано на 29.10.23 в 15:39

Севар Иванов с втора премиера на 24 октомври на моноспектакъла "Кученцето се засмя"

"При нас най-важното беше да изградим като характер Артуро Бандини. Да стане един плътен и реален човек с неговия си начин на действие, с неговите маниери и жестове и тази лудост. Естествено, извадени са някои неща, които сигурно са част от моя..

публикувано на 23.10.23 в 14:33

ONE DAY LESS с концерт на 13 октомври от сцената на известна столична скейт рампа

Когато Мишер Руева или както я кръстихме „акварелното момиче“, гостува във "Време за живот", винаги е с тениска на любима сиатълска банда. Този път щампата беше обложката на албума на Alice in Chains – „Black gives way to blue“ /2009/.  Не само..

публикувано на 10.10.23 в 16:15

Барабанистът Росен Ватев ще представи своя авторска музика: „Това е нещо, което смятам за лично мое и най-добре ще пресъздам емоцията, с която съм измислил музиката.“

Росен Ватев работи повече от 10 години в бенда на Лили Иванова. Музикантите, които са свирили и свирят с него го определят като категоричен, истински и перфекционист. Талантливият барабанист е един от създателите на групите Bobo & the Gang и Tube Hedzz,..

публикувано на 05.10.23 в 13:51
Полина Герасимова

Полина Герасимова: Много е хубаво да живееш без всякакви предразсъдъци

Проектът "Изкуство с увреждания"  е изцяло адаптиран на брайл и достъпен за хора със затруднено придвижване. Изложбата ще се проведе в Национален студентски дом на площад "Народно събрание" 10. Откриването е на 10 май от 19.00 часа. Всички посетители ще..

публикувано на 10.05.23 в 11:01

Проектът "Love is..." - за любовта във всичките й измерения

Когато огън и огън се срещнат, става искра, а  от нея се ражда любовта, която Цветелина Цветкова и Мишер Руева преоткриват в думите и музиката. Двете талантливи момичета отправят покана за първото издание на поредицата от събития "Love is..." на 14..

публикувано на 13.02.23 в 16:21

Мишер Руева - акварелното момиче с музика в кръвта

Тя е Михаела Руева - Мишер. Харизматична, искрена и очарователно естествена, носи енергията и излъчването на 90-те и изкуството, което се раждаше от магията на тези години. Идеално би  се вписала като персонаж от  сюжетните линии  на филми като "Singles",..

публикувано на 17.01.23 в 16:13
Димитър Горчаков, Александър Андонов и Деси Андонова по време на записи на

Деси Андонова и Александър Vagabond: "EP-то ни е завръщане към дръм енд бейс звученето, пречупено през нашата призма."

Те са брат и сестра и винаги са били извън клишето, но пък абсолютно отговарят на  клишето, че музиката тече във вените им. Александър Андонов, познат като Vagabond и Десислава Андонова - Desy създават проекта си "Soul Weapons" преди почти 10 години,..

публикувано на 12.12.22 в 15:26

Елена Панайотова: "Най-трудно в човешкия живот е да се научиш да даваш правилно"

Каузата "Артисти за деца" на театралната режисьорка  Елена Панайотова, за която получава номинация за "Будител на годината" за 2022 г.,  би могла да бъде част от сюжета на романа на Катрин Райън Хайд "Предай нататък" , който по-късно е адаптиран в..

публикувано на 25.11.22 в 13:02
Мартин и Константин заедно с  Мартин Цвелк /RTV Словения/, един от най-известните звукоинженери на Балканите

Вещи в занаята: Звукорежисьорите Константин Райдовски и Мартин Николов за TAKTONS 2022 и тънкостите в звукозаписа

Преди две седмици Константин Райдовски и Мартин Николов се завърнаха от Нови Сад, където участваха в международния конкурс за звукорежисьорско майсторство   TAKTONS 2022 . През годините този форум се превръща в една от най-успешните европейски платформи..

публикувано на 12.11.22 в 18:15