Време за живот

Снимка„Време за живот“ е предаването за теб, за този, който обича музиката, която и ние обичаме, за хората, които вярват, че с работа, талант и усилия нещата могат да се случват, за тези, които знаят как да се забавляват и да продължават да се развиват! 

С теб сме всяка сряда от 20:00 до 22:00 часа. Само по „Хоризонт“. 

Екипът на предаването: Елена Ангелова, Радослава Топалова

www.facebook.com/VremeZaZivot 
zajivot@bnr.bg

Публикации

„Петя на моята Петя“ – най-синьото вълшебство на едно съвременно момиче

Преди историята да бъде екранизирана и в екипа й да се включат режисьорът Александър Косев, актьорите Александра Костова в ролята на съвременната Петя, Алиса Атанасова, която се превъплъщава в Петя Дубарова, Албена Павлова, Васил Банов,  Юлиан Вергов,..

публикувано на 03.04.21 в 13:42
Николай Йорданов

Сценаристът Николай Йорданов в ролята на ментор в първата дигитална лаборатория - Digital Indie Lab

Преди година Николай Йорданов представи романа си „Не казвай на мама“ – книга, която разказва 10 вълнуващи интернационални истории на млади хора, граждани на осем  държави, но със сходни съдби. Героите се борят с вечните предразсъдъци на..

публикувано на 26.03.21 в 15:17

„Сетивата на Ангел Дюлгеров“ това съм аз

Китаристът Ангел Дюлгеров представя първия си сингъл „Муза“, който е част от предстоящия му албум със същото име. Талантливият китарист и композитор Ангел Дюлгеров  е един  от основателите на TubeHedzz, Freestyle, Bobo & The Gang, свири с Любо..

публикувано на 22.01.21 в 17:00
Работен момент от ежедневието на Лора Джийн

Лора Джийн: Масовата мода загива

Тя е Лора Николаева. Брандът, който създава, стои зад елегантното име Lora Gene и носи в себе си неволна препратка към личността на Норма Джийн, но идеологията му е категорична – създаден е с любов и уважение към жената и нейната необходимост да носи..

публикувано на 14.01.21 в 15:37

Абсурдните истории на Гергана Кметска продължават

Тя е като Бриджит Джоунс – мечтае за любов, притежава чар и обаяние, постоянно изпада в комични ситуации, които обаче й се случват не във Великобритания, а в малко северозападно село. В същото време животът й е като сценарий на сръбски филм – абсурден,..

публикувано на 03.11.20 в 10:58

Мария Косса и вкусът на Етиопия в една градска неделя

“За първи път организираме подобно събитие -Етиопска неделя заедно с мен и Бизо Бисрат” – споделя хореографът и преподавател по афро танци Мария Косса. Срещата с вкуса и културата на Етиопия е на 27 септември в Gramophone club. “Ще започнем с..

публикувано на 23.09.20 в 15:21

Всеки град заслужава своя летен фестивал, а София - Sofia Summer Fest 2020.

Казват, че това, което може да ти се случи между юни и август, през другото време от годината е невъзможно. Нагласите се променят, усещането за цветове, възприятието на вкусове, установено е, че хората експериментират много повече през лятото,..

публикувано на 20.08.20 в 13:02

Мултимедийният роман "Не казвай на мама" с онлайн премиера на 8 май

Внимавай кого мразиш! Това може да бъде нечий приятел, нечий син... Или твоят приятел, твоят син! „Хората са хора и всеки има право на достойнство“ – Николай Йорданов „Не казвай на мама“ разказва 10 различни истории на момичета и момчета, които..

публикувано на 05.05.20 в 21:59

„Котка в стената“ - пръст в раната на ксенофобията и расизма

Сниманият в Лондон "Котка в стената" на режисьорския тандем Мина Милева и Весела Казакова вече е достъпен свободно в Амазон Прайм (Amazon Prime) от 27-ми април до 6-ти май за зрителите в Съединените щати. Една котка се превръща в ябълката на раздора в..

публикувано на 04.05.20 в 16:22

Илюстраторът на костюмите в “Малки жени” Гео Павлов: Имам късмета да се уча от най-добрите в света

Гео Павлов е илюстраторът на костюмите във филма „Малки жени“, който се сдоби с престижните награди БАФТА и „Оскар“ в категория „Най-добър дизайн на костюми“. И двете статуетки са връчени на главния дизайнер на костюми на филма - Жаклин Дюран,..

обновено на 06.03.20 в 15:21