Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Алекс Маклийш: Стилиян мисли позитивно и е решен да победи тази болест

Снимка: Архив

Собственикът на "Астън Вила" Ранди Лърнър, изпълнителният директор Пол Фолкнър и мениджърът на тима Алекс Маклийш посетиха Стилиян Петров в болницата в Лондон, където провежда лечение от левкемия. Българският полузащитник е в Лондон от вчера, където започна възстановяването си.

След посещението мениджърът на тима Алекс Маклийш заяви, че е бил изумен от желанието на Стилиян да говори за футбол, като дори е поискал да се яви на днешната тренировка на "Вила" на базата Бодимоор Хийт.

Стан показва изключително висок дух, пълна непримиримост. Само Господ знае какво се случва в главата на момчето, но той е капитан на "Астън Вила". Стан се показа като истински лидер и просто иска да остави това нещо зад себе си. Мисля, че е прекалено рано да мислим как ще му се отрази това в дългосрочен план. Той е изправен пред сериозна битка и ще трябва да се бори. Той говореше за това как трябва да дойде на тренировката днес, тъй като има усещането, че може да тренира. Това може да ви покаже как точно се чувства той. Той е решен да държи главата си високо, това очакваме всички ние от Стан. Момчето мисли позитивно и е решено да победи тази болест. Подкрепата, която той получи от приятелите си тук в "Астън Вила", прекрасното шоу, което направиха от "Селтик", подкрепата от "Челси" в събота и подкрепата на цялото футболно семейство като цяло го правят щастлив и горд.

 

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна