Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радослав Козлеков е новият председател на федерацията ни по автомобилен спорт

Много драматично премина днешното Общо събрание на федерацията ни по автомобилен спорт, което избра Радослав Козлеков за нов председател
Снимка: www.bgnrc.info

 

Доста драматично и изпълнено с административни хватки премина Общото събрание на федерацията ни по автомобилен спорт, което избра за нов шеф на централата бившият шампион на страната по рали и бивш член на досегашната управа на федерацията Радослав Козлеков. За него гласуваха 46 от 80-те души, имащи право на глас.

В новия Управителен съвет влязоха Камен Михайлов, Георги Петров, Георги Пенчев, Емил Денев, адвокат Теодор Тодоров и Стоян Апостолов, като предстои новото ръководство да бъде регистрирано в съда. Малко преди това с 45 гласа предишното ръководство на федерацията бе освободено от задълженията му, което накара от залата да излязат хора от бившия Управителния съвет и част от водещите ни пилоти, подкрепили досегашното ръководство на БФАС. Причина за избухването на досегашния председател Александър Александров стана фактът, че при регистрирането на клуб "Елена рейсинг" от Бургас съпругът и Стоян Апостолов няма пълномощно да представлява клуба, председателстван от починалата само преди 3 месеца Елена Апостолова.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна