Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мартин Кушев подаде оставка от поста старши треньор на „Славия”

Снимка: БГНЕС

Мартин Кушев подаде оставка от поста старши треньор на „Славия”. Причината е загубата на „белите” с 0:1 като гост на „Ботев” Враца.

„Славия” е в серия от четири загуби и пет мача без отбелязан гол в първенството. След края на срещата Кушев обясни мотивите за решението си:

Започнахме доста добре мача. През целия двубой имахме доста положения, но за съжаление пак не успяхме да вкараме гол. "Ботев" ни вкара един гол с два удара към нашата врата. Не знам на какво се дължи, но не можеш да имаш десет положения и да не можеш да вкараш гол. Явно нещо не върви. Когато има такива резултати, трябва да се направи промяна. Аз ще си подам оставката. Решение на ръководството е какво ще правим нататък. Мисля, че днес играхме добре, но резултатът е 0:1. Във футбола са важни резултатите. Аз съм готов, в името на отбора да направим промяна и дано тръгнат нещата, заяви Мартин Кушев.

Велислав Вуцов и специалист от чужбина са вариантите за нов старши треньор на „Славия”. Ако ръководството на отбора реши да назначи Вуцов, това ще бъде втори престой на треньора в клуба. Той ръководи столичния тим през сезон 2009/2010, но беше уволнен след загуба срещу „Чавдар” (Етрополе) за Купата на България. 

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна