Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Адвокат Иво Ивков: Стойчо Младенов е уволнен неправомерно и ще съди ЦСКА

Снимка: в. "Дневник"

Стойчо Младенов е уволнен неправомерно и ще съди ЦСКА. Това заяви адвокатът на треньора Иво Ивков. Той е убеден, че досегашният наставник на "армейците" има големи шансове да спечели евентуалното дело срещу Димитър Борисов и Иво Иванов.

Действията спрямо клиента ми са незаконосъобразни. На Младенов директно му е била връчена заповед за дисциплинарно уволнение, но причина за такова няма. При това положение единственото, което можем да предприемем в настоящия момент, е да търсим правата му по съдебен ред. Това са фактите. Само ще ви кажа, че тук не става въпрос за пари. Стойчо бе готов на такива отстъпки във финансовите си изисквания, че проблем от такъв характер не би трябвало да има. Нещата не са толкова елементарни, колкото се изкарват. Все още е рано да се коментира в детайли каквото и да е. За мен най-важно бе да се запозная документално с казуса, за да мога да помогна на Младенов да успее да защити интересите си, заяви  Ивков.

Припоняме, че в решението си за дисциплинарното уволнение на Младенов босовете на ЦСКА изтъкват като причина неявяването на работа в продължение на няколко дни. Отделно от "Титан" обявиха и за довод това, че бившият национален селекционер не желаел да си намали заплатата.

 

 

 

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна