Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Михайлов недоволен от запалянковците на "Твенте"

Снимка: БГНЕС

Вратарят на холандския футболен клуб "Твенте" Николай Михайлов изрази недоволството си от поведението на запалянковците по време на срещата от първенството срещу "Вилем II". Тимът от Еншеде завърши 1:1 в събота, след като допусна късен гол. Това беше пети пореден мач без успех за "Твенте", а недоволните запалянковци освиркаха мощно любимците си и извадиха плакат "Стийв, върви си вкъщи", призовавайки старши треньора Стийв МакЛарън да напусне. Публиката през цялото време беше срещу нас. Все едно гостувахме в Айндховен, Ротердам или Амстердам. Дори когато вкарахме, почти ни освиркаха. За първи път в живота ми ставам свидетел на подобно нещо. В края феновете ни сякаш бяха доволни от разочароващия резултат, коментира Михайлов.

"Твенте" имаше много силни периоди в последните години, но хората трябва да разберат, че във футбола може да има и лоши моменти. Ако си истински привърженик, ще подкрепяш отбора си и в добро, и в лошо, допълни той.

Вратарят не поздрави феновете след края на мача с "Вилем II", а си прибра директно в съблекалнята. Не виждам как ще ръкопляскам на хора, които през целия мач те освиркват и обиждат, каза заяви българинът.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна