Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"КВК Габрово" се отказа от Георги Братоев

Снимка: БГНЕС

Разпределителят на мъжкия ни национален отбор по волейбол Георги Братоев няма да подпише договор за предстоящия сезон с "КВК Габрово", съобщиха от габровския клуб.

На среща на клубното ръководство решихме, че няма да привличаме Георги Братоев за новия сезон, съобщи треньорът на тима Любомир Герасимов. Вече го уведомихме, съжаляваме, че така се получава. Ситуацията е такава, че няма да имаме нужда от него. Стана ясна диагнозата на контузията на втория ни разпределител, който е от нашата школа - Николай Кичуков. Травмата не е сериозна и до дни ще се възстанови. Имаме и национала Добри Димитров. Към тях двамата имаме морални ангажименти, не можем да ги изоставим. Затова се стигна до решението да останем с тях двамата. Благодарим на Георги Братоев за неговата отзивчивост, желанието да бъде част от нас и за помощта по време на международния турнир. Вече за трети път се опитваме да привлечем Братоев в тима, но не се получава. Явно засега не е писано. Искрено му пожелаваме да си намери класен отбор за новия сезон и да отбележи нови успехи, завърши Герасимов.

Така разпределител номер 1 на Олимпиадата в Лондон все още няма клуб, като в момента поддържа форма със столичния "Славия".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна