Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ива Стоянова: За мен детството е уют

Милена Димова (вляво) и Ива Стоянова.
Снимка: личен архив

С Ива Стоянова се познаваме от години. Тя е и първият мой гост в предаването „Повтори фантазията”, който познавам от детството си. Още тогава тя беше все така забавна, занимателна и бъбрива в добрия смисъл на тази дума. Все искаше да разкаже някоя история, а вече много други се въртяха в главата й, чакайки своя ред. Но аз ще ви цитирам един картък момент от нашия разговор пред микрофона на „Повтори фантазията”, който я характеризира най-добре. И той не е спомен от нейното детство, а от една новогодишна вечер на нейното семейство, на съпруга й, и на двете й прелестни момичета:

Случи се така, че не се организирахме с моя съпруг да празнуваме някъде навън и си останахме в последния момент вкъщи в новогодишната нощ. Нямахме време за особени приготовления, решихме менюто в движение, и двамата бяхме уморени от последния работен ден преди празника. Тогава изкарахме една незабравима нощ обаче, защото бяхме всички заедно у дома. Разказвахме си смешни истории, забавлявахме се, по някое време със съпруга ми се гушнахме на канапето, а момичетата все бъбреха ли бъбреха! Този пример за семеен уют и любов искам да наследят от нас, защото съм убедена, че не с възпитание, а с личен пример се отглеждат деца.

Чуйте разговора с журналистката Ива Стоянова, гост в „Повтори фантазията”, разговор, който и мен завърна в щастливите детски дни!

По публикацията работи: Милена Димова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна