Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Силви Вартан се завръща с концерт в България

Световноизвестната певица Силви Вартан ще представи в България най-новия си албум "Силви в Нашвил". 

Най-популярната в света изпълнителка от български произход се завръща отново в родината си на 24-и април догодина. Това ще бъде нейното трето излизане на сцената на зала 1 на НДК след емблематичните й концерти през 1990-а и 2009-а година. Първия път, още с появяването си на сцената, тя разплака публиката с "Я кажи ми, облаче ле бяло", а при втория препълнената зала пя заедно с нея най-доброто от творчеството й.

Силви Вартан е изключително щастлива да се завърне отново с концерт в родината си. Всичко в мен е българско, споделя тя. Емоциите ми са изцяло български. Детството ми, чувствата ми, всичко, което харесвам днес, съм се научила да харесвам в България, аз съм такава, каквато съм, благодарение на преживяното и наученото в България.

За концерта си в София през идната пролет Силви Вартан се подготвя с особено старание и прави специална програма. Освен новия репертоар тя ще припомни любими песни от 60-те и 70-те години. Приятели и верни почитатели подбират нови български песни, от които Силви да избере една и да изпълни пред нашата публика.

По публикацията работи: Елена Ангелова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна