Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ВИП пакети за концерта на Пласидо Доминго

Пласидо Доминго


19 дни остават до дългоочаквания концерт на Пласидо Доминго в “Арена Армеец“ на Празника на влюбените.  
В продажба бяха пуснати специални ВИП пакети на стойност 450 лв., които освен билет за концерта включват и пропуск за вечеря с присъствието на самия Пласидо Доминго, постер за концерта и компактдиск с автограф на голямата оперна звезда.

В момента Пласидо Доминго е във Виена, където участва в спектаклите на операта "Двамата фоскари" на Верди в Театър ан дер Вийн. Ден след като отпразнува там 73-тия си рожден ден, маестрото даде ексклузивно интервю за БНР.


Програмата ще бъде изцяло оперна в първата част – музика от Верди, от френски композитори и от епохата на веризма. След това заедно със сопраните Вирджиния Тола и Микаела Оесте - две млади дами, които се обучават в програмите ми за млади оперни певци, ще изпълним по нещо от жанровете сарсуела, оперета и мюзикъл. Постарали сме се програмата да се хареса на всички,
каза Пласидо Доминго за БНР.

В звуковия файл чуйте цялото интервю на Ирена Гъделева със знаменития оперен певец.

Очаква се Пласидо Доминго да пристигне в България на 11-и февруари вечерта с чартърен полет от Валенсия заедно със съпругата си Марта Орнелас, която много често го придружава при пътуванията му.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна