Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъмриха футболистите на Монтана

Кметът на Монтана Златко Живков и целият спортно-технически състав проведоха дълъг разговор с футболистите. Темата- злополучната загуба с 0:5 у дома от ЦСКА.

"Казахме си някои неща в очите. Смятам, че треньорите и футболистите са си взели поука и това няма повече да се повтаря", сподели изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов. Не се предвиждат глоби, но при следваща издънка санкциите ще бъдат жестоки, заканиха се от клуба.

Мачът с ЦСКА прати в лазарети трима от титулярите. Централните защитници Тихомир Трифонов и Димитър Коемджиев, и нападателят Димитър Воденичаров са контузени и не тренират. Най-сериозно е положението с Воденичаров, който е със съмнение за скъсан мускул на бедрото на левия крак. Най-вероятно 23-годишният благоевградчанин ще мине ядрено-магнитен резонанс. Ако диагнозата се потвърди, Воденичаров ще отсъства от терена поне един месец.

Капитанът на "Монтана" Даниел Гаджев ще пропусне гостуването на "Ботев" Враца. Халфът е със спрени състезателни права за една среща, заради червения картон, получен на срещата с ЦСКА. Гаджев напусна играта в 66-та минута, след като си изкара втори жълт картон. Футболистът на Монтана ще трябва да заплати и парична глоба от 300 лева.
По публикацията работи: Любо Андреев

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна