Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Във ФК "Монтана" кроят планове за новия сезон

Атанас Джамбазки е новият старши треньор на ФК "Монтана"- новината бе съобщена на пресконференция, в която участваха още кметът Златко Живков, президентът на клуба инж. Замфир Замфиров и изпълнителният директор Румен Панайотов.

"За трети път Джамбазки поема Монтана", припомни Златко Живков.

"Ще ни бъде трудно, но трябва да оправдая доверието на ръковоството", заяви Атанас Джамбазки. Помощници на старшията ще са Георги Станков, Дилян Иванов и Антон Пенчин, който ще тренира вратарите.

"Монтана ще направи два лагера по време на лятата си подготовка", уточни изпълнителният директор Румен Панайотов. От 5 до 13 юли монтанци ще бъдат в Правец. Там те ще изиграят първите си две контролни срещи- със "Септември" Симитли и "Чавдар" Етрополе. Вторият лагер е от 15 до 28 юли в Тетевен. За там ръководството на ФК "Монтана" планира да направи приятелските си срещи, като по това време в Тетевенския балкан се очаква да бъдат на подготовка още няколко отбора от елита.

"Монтана ще привлече и няколко юноши. Вече са набелязани няколко момчета от старшата възраст, които ще бъдат привлечени в първия тим", подчерта президентът на клуба Замфир Замфиров.

"Имаме намерение да привлечем при мъжете и няколко юноши. Вече са набелязани 3-4 състезатели от старшата възраст. През пролетта формацията на треньора Панталей Заков- Пантата записа 10 победи от 10 мача и именно момчетата с най-голям принос ще бъдат извикани да се готвят с първия тим", потвърди и старши треньорът Атанас Джамбазки.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна