Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пуснаха в продажба абонаментните карти за мачовете на врачанския "Ботев"

Вече е в ход продажбата на абонаментните за домакинските мачове на футболния клуб "Ботев" /Враца/, съобщиха от ръководството. Картоните са поименни и ще важат за всички домакински срещи на отбора в "А" група през сезон 2012-2013, както и за двубоите за купата на страната.

Абонаментните карти се продават в административната сграда на стадион "Христо Ботев", а цената им е 50 лева, уточниха от ръководството на клуба. Всеки желаещ да си закупи абонаментна карта трябва да носи със себе си и една снимка във формат за паспорт. Изготвянето на документа ще става в рамките на 24 часа, уточняват от ръководството.

Пускането на абонаментни карти за домакинските мачове на "Ботев" закъсня малко заради адмниситративните проблеми, които имаше клуба по встъпването във владение на новите управници. От управата припомнят, че чрез абонаментните карти всеки зрител би спестил пари, тъй като за 50 лева си осигурява достъп до минимум 14 мача на "Ботев" на градския стадион във Враца, като документът важи и за срещите от турнира за купата на България.
По публикацията работи: Жоро Александров

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна