Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Най-добрите спортисти на Враца за 2012 година ще бъдат наградени в сряда

Текат последните часове преди награждаването на най-заслужилите спортисти на Враца през отиващата си 2012 година. Организатор на церемонията и тази година е общинската управа, която събира най-достойните атлети, треньори, ветерани и журналисти в сряда /12 декември/ от 18 часа в ресторант "Хемус", за да обяви резултатите от допитването. Всичко за тържеството е готово, твърди Ирена Цветкова, спортен експерт в местната управа.

"Всичко около церемонията вече е ясно. Готови сме с организацията. Тя ще се проведе в сряда от 18 часа. 43 анкетни карти са раздадени за гласуване, номинирани са 39 състезателя. Победителят вече е ясен, но няма да бъде обявен предварително. За щастие тази година преднината му е огромна, така че няма да има скандали и подмятания защо точно той е избран!", каза Ирена Цветкова.

И така: победителят в анкетата за спортист на Враца вече е ясен. За да не разваляме празника на всички номинирани, няма да го назовем по име още сега. Защото всеки има право на поне 5 минути слава!

По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени