Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Две домакински срещи за волейболния "Монтана" през тази седмица

Два домакински мача имат тази седмица волейболистите на Монтана. Това са последните срещи от редовния сезон в Суперлигата при мъжете. Днес от 18 часа в зала "Огоста" момчетата на треньора Северин Димитров играят с "Левски Волей".

"Готови сме за срещата - един нормален кръг от първенството. Не трябва да вкарваме излишно напрежение в този мач, длъжни сме да подходим сериозно и да победим колебливия отбор на "Левски". Момчетата са здрави, само Цанко Цанков има проблем с ахилеса след мача със "Славия".", каза Севелин Димитров.

В събота "Монтана" приема "Пирин Балканстрой" /Разлог/. От 11 до 14 март в Габрово ще се играе финалната четворка от турнира за купата на България по волейбол. "Монтана" има за съперник шампиона "Марек Юнион Ивкони" /Дупница/. Преди 10-тина дни двата тима се срещнаха в мач за първенството. "Монтана" взе победа с 3:2 гейма в зала "Огоста", но срещата за купата е с по-особен заряд.

Нефтохимик 2010 /Бургас/ - Левски Волей /София/, ЦСКА – Пирин Балканстрой /Разлог/ и Габрово – Арда /Кърджали/ са останалите съперници на 1/8 финалите.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна