Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Железничарите" започнаха подготовката си

Футболистите на "Локомотив 2012" (Мездра) започнаха подготовката си за новото първенство в Северозападната "В" група, в която ще играят и този сезон. Старши-треньорът Николай Нинов, двамата му помощници Иван Редовски и Валентин Пешунов изведоха 23-ма играчи за първата тренировка на градския стадион.

Подготовка с "железничарите" започнаха и 12 нови футболисти. Това са бившите капитани на "Спортист" (Своге)- Лъчезар Младенов , и на "Ботев" (Козлодуй) Николай Ганчев, халфът Борис Петков, който се завръща от Швейцария, братята Брайан и Валдемар Стоянови, които през миналия сезон играха в "Левски" (Карлово) и юношите на ЦСКА, вратарят на "Чавдар" (Етрополе) Ивайло Сайков, халфът Борис Тончев от юношите на "Ботев" (Враца) и четирима играчи от отбора на "Локо", които играха в областната група- Цветан Николов, Павел Марков, Марио Марков и Мартин Монов. Към тима се присъедини и защитникът Александър Кирилов.

Напускат Юлиян Петков, Камен Каменов, който ще играе в "Ботев" (Враца) и Николай Цветков, който заминава за Швейцария.
 
Наставникът Николай Нинов планира отборът да изиграе поне осем контроли. На 10 юли "Локо" посреща "Скала" (Зверино) на стадион "Локомотив", на 13 юли играе с "Локомотив" (София). Следващите мачове са с "Бдин" (Видин) на 17 юли, "Ботев" (Козлодуй)- 20 юли и "Академик" (Свищов)- 27 юли.
По публикацията работи: Петко Котларски
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна