Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Монтана" гостува на "Добруджа"

Утре ще се играят срещите от ІV кръг на първенството на "Б" група. Отборът на Монтана гостува на новака Добруджа. Монтанци заминаха днес за Добрич и по-късно следобяд ще направят една тренировка там. В клубния автобус отново не се качиха бразилският защитник Ели Маркес и полузащитниците Илиян Илиев и Антон Костадинов. Тримата имат здравословни проблеми. С травма е и едно от новите попълнения в лятната селекция на отбора Никола Мицански.

"И тримата са важни футболисти за нашия отбор, но ще трябва да се справим и без тях.", заяви ст. треньорът на Монтана Атанас Джамбазки. Той се изказа ласкаво за предстоящия си съперник:

"Добруджа е отбор с традиции, завърна се отново в професионалния футбол и имат младо и гладно за успехи треньорско ръководство. Ние обаче излизаме с мисълта за победа".

От БФС назначиха за главен съдия на срещата Добруджа – Монтана Георги Игнатов. Негови помощници са Николай Стайков и Димитър Русев, а четвърти съдия е Михаил Парушев.

Групата на Монтана за гостуването в Добрич:

Вратари: Хр. Иванов, Стоян Васев;

Защитници: Мартин Дечев, Георги Георгиев, Богомил Дяков, Георги Мечечиев, Мартин Василев, Красимир Митов, Иван Михов;

Полузащитници и нападатели: Йордан Тодоров, Владимир Мичев, Красимир Илиев, Веселин Васев, Благой Наков, Венци Иванов, Ерик Почански, Боян Гайтанов, Мирослав Антонов.

По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна