Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тежки проблеми ще решава треньорът на "Ботев" Враца

Тежки проблеми има да решава старши-треньорът на "Ботев" /Враца/ Тодор Гарев до края на годината. В оставащите 3 мача от полусезона тимът му гостува на слабаците "Раковски" и "Дунав" /Русе/ и приема един от лидерите – "Хасково". Наставникът се оплака на последната си пресконференция от липсата на мотивация в отбора:

"Не знам как биха могли да се променят нещата. Това са хората и промяната може да стане само с някакви ротации. Виждате, че защитник като Тихомир Найденов го пуснах да играе централен нападател. Напред имаме двама юноши…Това са хората, няма други. Много е лесно сега да кажа, че не съм правил аз селекцията и подготовката. Но няма да го направя!"

В досегашните 10 кръга "Ботев" е събрал едва 10 точки, което му отрежда 10 място във временното класиране на "Б" футболна група след 2 победи, 4 равенства и 4 загуби при голова разлика 8:11. За да е спокоен за пролетните мачове, тимът от Враца трябва да спечели колкото се може повече точки в оставащите мачове до края на есенния полусезон.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени